RECEPTES
Valor energètic | 158,9 Kcal |
Greixos | 4,4 g |
dels quals saturats | 2,5 g |
Hidrats de carboni | 17,6 g |
dels quals sucres | 2,9 g |
Proteïnes | 11,8 g |
Sal | 0,2 g |
Valor energètic | 158,9 Kcal |
Greixos | 4,4 g |
dels quals saturats | 2,5 g |
Hidrats de carboni | 17,6 g |
dels quals sucres | 2,9 g |
Proteïnes | 11,8 g |
Sal | 0,2 g |
Escalfa el forn a 225 °C. Escorre la soia. Mentrestant, porta aigua salada al punt d’ebullició i afegeix fusilli. Bull, sense tapar 9-11 min. Afegeix chalotas, all i pebre roig picant. Sofregeix 3-4 min. A la salsa, afegeix fusilli, espinacs i l’aigua de pasta que vas reservar. Mescla tot fins que els espinacs s’estovin, 1-2 min. Salpimienta. Serveix amb fulles d’alfàbrega. A la salsa, afegeix fusilli, espinacs i l’aigua de pasta que vas reservar. Mescla tot fins que els espinacs s’estovin, 1-2 min. Salpimienta. Serveix amb fulles d’alfàbrega. Cuina pas a pas
Mise en place:
Posa soia en remull en un bol amb aigua uns minuts.
Pela i pica all i chalotas.La soia:
Escalfa oli en una paella i fregeix soia, 4-5 min. La pasta:
Reserva 1 tassa de l’aigua de la pasta, després escorre la pasta.A la paella:
Afegeix tomàquets trossejats, balsàmic, sucre i salpimienta. Deixa bullir tapat a foc lent 8-10
min.El toc final:
Posa tot en una font per a forn i cobreix amb va matar i ratlla mozarella per damunt.
Enforna en el mitjà del forn fins que el formatge es fongui i es dauri, 4-5 min.Cuina
pas a pasEl toc final:
Posa tot en una font per a forn i cobreix amb va matar i ratlla mozarella per damunt.
Enforna en el mitjà del forn fins que el formatge es fongui i es dauri, 4-5 min.
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕