RECEPTES

Fusilli al forno pasta enfornada amb soia a l'estil italià

Aquesta recepta es basa en una meravellosa recepta siciliana de “pasta al forno”. Pasta al forno és un plat molt popular a Itàlia els diumenges o dies festius, especialment en el sud. Als nens els encanta i una “pasta al forno” acuradament enfornada es veu tan bé quan la porten a la taula! Aquí amb soia i ricotta fresca i cremosa. #Vegetarià

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • All
  • Escalunyes
  • Tomàquet trossejat
  • Alfàbrega fresca
  • Soja texturitzada (Soja)
  • Pebre vermell picant
  • Vinagre Balsàmic
  • Fusilli (Gluten)
  • Mató (Làctics)
  • Mozzarella (Lactis)
  • Espinacs
  • Sucre morè

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Paella
  • Olla petita

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic158,9 Kcal
Greixos4,4 g
dels quals saturats2,5 g
Hidrats de carboni17,6 g
dels quals sucres2,9 g
Proteïnes11,8 g
Sal0,2 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • All
  • Escalunyes
  • Tomàquet trossejat
  • Alfàbrega fresca
  • Soja texturitzada (Soja)
  • Pebre vermell picant
  • Vinagre Balsàmic
  • Fusilli (Gluten)
  • Mató (Làctics)
  • Mozzarella (Lactis)
  • Espinacs
  • Sucre morè

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Paella
  • Olla petita

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic158,9 Kcal
Greixos4,4 g
dels quals saturats2,5 g
Hidrats de carboni17,6 g
dels quals sucres2,9 g
Proteïnes11,8 g
Sal0,2 g

Cuina pas a pas

Cuina
pas a pas

Mise en place:

Escalfa el forn a 225 °C.
Posa soia en remull en un bol amb aigua uns minuts.

Pela i pica all i chalotas.  

Prepara los ingredientes - Fusili al forno

La soia:

Escorre la soia.
Escalfa oli en una paella i fregeix soia, 4-5 min.  

La pasta:

Mentrestant, porta aigua salada al punt d’ebullició i afegeix fusilli. Bull, sense tapar 9-11 min.
Reserva 1 tassa de l’aigua de la pasta, després escorre la pasta. 

A la paella:

Afegeix chalotas, all i pebre roig picant. Sofregeix 3-4 min.
Afegeix tomàquets trossejats, balsàmic, sucre i salpimienta. Deixa bullir tapat a foc lent 8-10
min. 

El toc final:

A la salsa, afegeix fusilli, espinacs i l’aigua de pasta que vas reservar. Mescla tot fins que els espinacs s’estovin, 1-2 min. Salpimienta.
Posa tot en una font per a forn i cobreix amb va matar i ratlla mozarella per damunt.
Enforna en el mitjà del forn fins que el formatge es fongui i es dauri, 4-5 min. 

Serveix amb fulles d’alfàbrega. 

Fusili al forno

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?