RECEPTES
Valor energètic | 80,4 Kcal |
Greixos | 3,5 g |
dels quals saturats | 0,5 g |
Hidrats de carboni | 10,9 g |
dels quals sucres | 2,5 g |
Proteïnes | 2,7 g |
Sal | 0,0 g |
Valor energètic | 80,4 Kcal |
Greixos | 3,5 g |
dels quals saturats | 0,5 g |
Hidrats de carboni | 10,9 g |
dels quals sucres | 2,5 g |
Proteïnes | 2,7 g |
Sal | 0,0 g |
En una olla barreja quinoa i aigua (2 tasses d’aigua per cada tassa de quinoa). Afegeix una mica de sal i bull tapat durant 15 minuts o fins que l’aigua s’absorbeixi. Reserva. Esprem una llima i pica fulles d’alfàbrega. Barreja-ho amb un raig d’oli d’oliva. Reserva. Talla les puntes de les mongetes. Talla ceba en juliana. Talla préssec en talls. Separa les fulles de menta dels seus troncs. Talla alvocat en làmines. Salteja les mongetes durant 3-4 minuts amb un raig d’oli d’oliva. Reserva. Fregeix els préssecs aproximadament 1 minut per costat. Reserva. Sobre una base de quinoa, afegeix brots tendres, ceba, mongeta i préssec. Cobreix amb alvocat, fulles de menta i l’amaniment d’alfàbrega. Salpebra. Sobre una base de quinoa, afegeix brots tendres, ceba, mongeta i préssec. Cobreix amb alvocat, fulles de menta i l’amaniment d’alfàbrega. Salpebra. Cuina pas a pas
La quinoa:
L'amaniment:
Mise en place:
Mongetes a la paella:
Préssec a la paella:
Munta l'amanida:
Cuina
pas a pasMunta l'amanida:
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕