RECEPTES

Entranya argentí amb amanida de ruca i parmesà

Un dels talls bovins més valorats de l'Argentina és l'entranya. És extremadament sucosa i surt especialment bé a la planxa, ha de fer-se a foc fort perquè formi una crosta exterior, resguardant l'interior ple de sucs deliciosos i molt saborosos. LetsCook l'acompanya amb una amanida fresca de ruca i parmesà amb un toc de llimona.

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • Mel
  • Llimona
  • All
  • Farigola fresc
  • Cayena mòlta
  • Vinagre Balsàmic
  • Formatge Parmesà (Lactis)
  • Comporta de vedella
  • Ruca
  • Mostassa Dijon (Mostassa)

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Bol petit
  • Bol per servir

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic164,9 Kcal
Greixos8,4 g
dels quals saturats3,7 g
Hidrats de carboni4,5 g
dels quals sucres1,4 g
Proteïnes16,7 g
Sal0,1 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • Mel
  • Llimona
  • All
  • Farigola fresc
  • Cayena mòlta
  • Vinagre Balsàmic
  • Formatge Parmesà (Lactis)
  • Comporta de vedella
  • Ruca
  • Mostassa Dijon (Mostassa)

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Bol petit
  • Bol per servir

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic164,9 Kcal
Greixos8,4 g
dels quals saturats3,7 g
Hidrats de carboni4,5 g
dels quals sucres1,4 g
Proteïnes16,7 g
Sal0,1 g

Cuina pas a pas

Cuina
pas a pas

La salsa:

Pica l’all.
Separa les fulles de farigola de les branques més gruixudes.
combina vinagre balsàmic, mel, mostassa, all, caiena i farigola.
Salpebra i remena. 

La salsa - Entrañitas argentinas

L'amanida:

Amb un pelador de patates, fes làmines fines de parmesà per sobre de la rúcula.
Esprem llimona per sobre.
Salpebra i afegeix un raig d’oli d’oliva. 

La carn:

Escalfa oli en una paella o planxa.
Segella la carn per tots els costats.
Afegeix la salsa i fregeix fins al punt desitjat.

Serveix la carn amb l’amanida. 

paso 4

paso 4

paso 5

paso 5

paso 6

paso 6

El bulgur Merluza a la plancha

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?