RECEPTES
Valor energètic | 164,9 Kcal |
Greixos | 8,4 g |
dels quals saturats | 3,7 g |
Hidrats de carboni | 4,5 g |
dels quals sucres | 1,4 g |
Proteïnes | 16,7 g |
Sal | 0,1 g |
Valor energètic | 164,9 Kcal |
Greixos | 8,4 g |
dels quals saturats | 3,7 g |
Hidrats de carboni | 4,5 g |
dels quals sucres | 1,4 g |
Proteïnes | 16,7 g |
Sal | 0,1 g |
Pica l’all. Amb un pelador de patates, fes làmines fines de parmesà per sobre de la rúcula. Escalfa oli en una paella o planxa. Serveix la carn amb l’amanida. paso 4 paso 5 paso 6 paso 6Cuina pas a pas
La salsa:
Separa les fulles de farigola de les branques més gruixudes.
combina vinagre balsàmic, mel, mostassa, all, caiena i farigola.
Salpebra i remena. L'amanida:
Esprem llimona per sobre.
Salpebra i afegeix un raig d’oli d’oliva. La carn:
Segella la carn per tots els costats.
Afegeix la salsa i fregeix fins al punt desitjat.paso 4
paso 5
paso 6
Cuina
pas a paspaso 6
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕