RECEPTES
Valor energètic | 55,6 Kcal |
Greixos | 0,7 |
dels quals saturats | 0,2 |
Hidrats de carboni | 9,1 |
dels quals sucres | 0,9 |
Proteïnes | 2,8 |
Sal | 0,7 |
Valor energètic | 55,6 Kcal |
Greixos | 0,7 |
dels quals saturats | 0,2 |
Hidrats de carboni | 9,1 |
dels quals sucres | 0,9 |
Proteïnes | 2,8 |
Sal | 0,7 |
Posa a bullir aigua amb quinoa en una olla petita (2 tasses d’aigua per cada tassa de quinoa). Deixa bullir a foc lent baix tapa uns 15 minuts, fins que l’aigua s’hagi absorbit. Curta ceba en juliana. Escalfa oli en la paella. Afegeix tomàquets, mongetes, espècies, salpimienta i un got d’aigua. Esmicola pastilla de brou per Serveix el xili amb quinoa, herbes fresques i jalapeño. paso 6 paso 6Cuina pas a pas:
La quinoa:
Mise en place:
Pela i curta pastanaga en làmines.
Pica all, pebrot i tomàquet.
Passa les mongetes per aigua en un colador.
Pica les herbes fresques. A la paella:
Afegeix ceba, all, pastanaga i pebrot.
Fregeix 4-5 minuts fins que s’estovi.El xili:
damunt i incorporar.
Porta fins al punt d’ebullició i baixa la temperatura.
Deixa bullir tapat 25 minuts a foc baix.L'acabat:
Esprem llima per damunt.paso 6
Cuina
pas a paspaso 6
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕