RECEPTES

Chili de verduras con quinoa y hierbas frescas

Sí, has leído bien: es un chili SIN carne. Un plato sano, equilibrado y lleno de sabores. Como siempre con los chilis tienes total libertad de añadir las verduras que más te gusten. Aquí LetsCook opta por una fusión entre las verduras cocidas y las hierbas frescas que se añade al final. Plato rico en fibra alimentaria, hierro y proteína. . #Vegano

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • Coriandre
  • Quinoa
  • All
  • Brou vegetal (Api)
  • Comí mòlt
  • Pebre vermell picant
  • Llima
  • Pebre vermell dolç
  • Pastanaga
  • Jalapeños picants
  • Ceba tendra
  • Mongeta vermella
  • Pebrot verd
  • Julivert
  • Tomàquet

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic55,6 Kcal
Greixos0,7
dels quals saturats0,2
Hidrats de carboni9,1
dels quals sucres0,9
Proteïnes2,8
Sal0,7

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • Coriandre
  • Quinoa
  • All
  • Brou vegetal (Api)
  • Comí mòlt
  • Pebre vermell picant
  • Llima
  • Pebre vermell dolç
  • Pastanaga
  • Jalapeños picants
  • Ceba tendra
  • Mongeta vermella
  • Pebrot verd
  • Julivert
  • Tomàquet

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic55,6 Kcal
Greixos0,7
dels quals saturats0,2
Hidrats de carboni9,1
dels quals sucres0,9
Proteïnes2,8
Sal0,7

Cuina pas a pas:

Cuina
pas a pas

La quinoa:

Posa a bullir aigua amb quinoa en una olla petita (2 tasses d’aigua per cada tassa de quinoa). Deixa bullir a foc lent baix tapa uns 15 minuts, fins que l’aigua s’hagi absorbit.

La quinoa Ensalada africana de coliflor

Mise en place:

Curta ceba en juliana.
Pela i curta pastanaga en làmines.
Pica all, pebrot i tomàquet.
Passa les mongetes per aigua en un colador.
Pica les herbes fresques.

A la paella:

Escalfa oli en la paella.
Afegeix ceba, all, pastanaga i pebrot.
Fregeix 4-5 minuts fins que s’estovi. 

El xili:

Afegeix tomàquets, mongetes, espècies, salpimienta i un got d’aigua. Esmicola pastilla de brou per
damunt i incorporar.
Porta fins al punt d’ebullició i baixa la temperatura.
Deixa bullir tapat 25 minuts a foc baix.

L'acabat:

Serveix el xili amb quinoa, herbes fresques i jalapeño.
Esprem llima per damunt. 

paso 6

paso 6

El bulgur Merluza a la plancha

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?