RECEPTES
Valor energètic | 167,7 Kcal |
Greixos | 6,9 g |
dels quals saturats | 3,0 g |
Hidrats de carboni | 16,4 g |
dels quals sucres | 1,5 g |
Proteïnes | 10,5 g |
Sal | 0,7 g |
Valor energètic | 167,7 Kcal |
Greixos | 6,9 g |
dels quals saturats | 3,0 g |
Hidrats de carboni | 16,4 g |
dels quals sucres | 1,5 g |
Proteïnes | 10,5 g |
Sal | 0,7 g |
Precalfa el forn a 200ºc, calor a dalt i a baix. Pica ceba. En un bol barreja ceba, farigola i carn picada. Salpebrar. Bull aigua amb la pastilla de brou. Calcula 3 tasses d’aigua per cada tassa de polenta. Quan l’aigua estigui bullint, apaga el foc i afegeix la polenta empolvorant-la per damunt i batent per a evitar grumolls. Incorpora el parmesà. Reserva un parell de minuts abans de servir. Quan les mandonguilles estan en el seu últim minut de cocció, afegeix el brandi a la paella i així setinar les mandonguilles. Serveix la polenta amb els tomàquets rostits per damunt i les mandonguilles a un costat. paso 6 paso 6Cuina pas a pas
Els tomàquets:
Tala els tomàquets en grillons.
Col·loca en un recipient de forn. Afegeix un chorrito d’oli d’oliva. Salpebrar.
Enforna 20 min.Mise en place:
Formar mandonguilles amb les mans.
Escalfa oli en una paella i cuina les mandonguilles fins que estiguin completament cuinats per dins.La polenta:
Les mandonguilles:
El teu plat:
paso 6
Cuina
pas a paspaso 6
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕