RECEPTES

Mandonguilles al brandi amb tomàquets rostits i polenta

Avui estem redescobrint el ‘brandi’ i el convertirem en un ingredient més amb el qual comptar per a l'elaboració dels nostres plats tradicionals. Aporta un toc delicat i elegant. El brandi és un aiguardent que s'obté a partir de la destil·lació del vi, per tant, és en realitat un vi més treballat. Avui veuràs que va molt més allà d'acompanyar al cafè, ja que setinarem unes mandonguilles amb aquesta beguda saborosa.

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • Brou vegetal (Api)
  • Polenta
  • Formatge Parmesà (Lactis)
  • Carn de vedella picada
  • Brandy
  • Ceba vermella
  • Tomàquet
  • Farigola seca

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Bol
  • Paella
  • Font de forn

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic167,7 Kcal
Greixos6,9 g
dels quals saturats3,0 g
Hidrats de carboni16,4 g
dels quals sucres1,5 g
Proteïnes10,5 g
Sal0,7 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • Brou vegetal (Api)
  • Polenta
  • Formatge Parmesà (Lactis)
  • Carn de vedella picada
  • Brandy
  • Ceba vermella
  • Tomàquet
  • Farigola seca

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Bol
  • Paella
  • Font de forn

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic167,7 Kcal
Greixos6,9 g
dels quals saturats3,0 g
Hidrats de carboni16,4 g
dels quals sucres1,5 g
Proteïnes10,5 g
Sal0,7 g

Cuina pas a pas

Cuina
pas a pas

Els tomàquets:

Precalfa el forn a 200ºc, calor a dalt i a baix.
Tala els tomàquets en grillons.
Col·loca en un recipient de forn. Afegeix un chorrito d’oli d’oliva. Salpebrar.
Enforna 20 min. 

Los tomates - Albondigas al brandy

Mise en place:

Pica ceba. En un bol barreja ceba, farigola i carn picada. Salpebrar.
Formar mandonguilles amb les mans.
Escalfa oli en una paella i cuina les mandonguilles fins que estiguin completament cuinats per dins. 

La polenta:

Bull aigua amb la pastilla de brou. Calcula 3 tasses d’aigua per cada tassa de polenta. Quan l’aigua estigui bullint, apaga el foc i afegeix la polenta empolvorant-la per damunt i batent per a evitar grumolls. Incorpora el parmesà. Reserva un parell de minuts abans de servir. 

Les mandonguilles:

Quan les mandonguilles estan en el seu últim minut de cocció, afegeix el brandi a la paella i així setinar les mandonguilles. 

El teu plat:

Serveix la polenta amb els tomàquets rostits per damunt i les mandonguilles a un costat.

paso 6

paso 6

El bulgur Merluza a la plancha

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?