RECEPTES

Boloñesa vegetal con Heüra y rigatoni

La boloñesa es una salsa muy comúnmente usada para acompañar pastas o polenta. Tiene su nombre por su origen en las comarcas cercanas a Bolonia, Italia. En italiano lleva el nombre ragù como deformación del francés “ragoût”. En octubre del año 1982 una delegación de Bologna que representaba la Accademia Italiana della cucina presento la receta oficial del ragù bolognese, con el objetivo de garantizar la continuidad y el respeto a la tradición gastronómica boloñesa en Italia y en el mundo. #Vegano

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • Tomàquet triturat
  • Vi negre (Sulfits)
  • Proteina vegetal (Soja)
  • Pastanaga
  • Ceba tendra
  • Carbassó
  • Julivert
  • Rigatoni (Gluten)

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Olla x2

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic84,41 kcal
Greixos0,64 g
dels quals saturats0,1 g
Hidrats de carboni13,92 g
dels quals sucres1,63 g
Proteïnes4,85 g
Sal0,19 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • Tomàquet triturat
  • Vi negre (Sulfits)
  • Proteina vegetal (Soja)
  • Pastanaga
  • Ceba tendra
  • Carbassó
  • Julivert
  • Rigatoni (Gluten)

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Olla x2

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic84,41 kcal
Greixos0,64 g
dels quals saturats0,1 g
Hidrats de carboni13,92 g
dels quals sucres1,63 g
Proteïnes4,85 g
Sal0,19 g

Cuina pas a pas

Cuina
pas a pas

Paso 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

El bulgur Merluza a la plancha

Paso 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

El bulgur Merluza a la plancha

Paso 3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

El bulgur Merluza a la plancha

Paso 4

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

El bulgur Merluza a la plancha

Paso 5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

El bulgur Merluza a la plancha

Paso 6

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

El bulgur Merluza a la plancha

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?