RECEPTES

Bowl de proteïna vegetal i arròs integral amb amanida de col i pastanaga

El col blanc conté molta vitamina A, fonamental per a protegir la visió; potassi, mineral important per a l'enfortiment muscular. En ser consumit, el col funciona juntament amb els àcids biliars en el procés digestiu per a eliminar el colesterol de la sang. Aquí en una amanida fresca que acompanya aquest plat summament saludable i deliciós. Plato rico en vitamina A, fibra y proteína. #Vegan

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • Sambal oelek
  • Tomàquets cherry
  • Vinagre d'arròs
  • Llima
  • Oli de sèsam (Sèsam)
  • Proteina vegetal (Soja)
  • Pastanaga
  • Salsa de soja (Soja, Gluten, Sulfits)
  • Arròs integral
  • Col blanca

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Paella
  • Bol petit
  • Olla petita

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic89,2 Kcal
Greixos2,32 g
dels quals saturats0,3 g
Hidrats de carboni9,0 g
dels quals sucres1,4 g
Proteïnes6,8 g
Sal0 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • Sambal oelek
  • Tomàquets cherry
  • Vinagre d'arròs
  • Llima
  • Oli de sèsam (Sèsam)
  • Proteina vegetal (Soja)
  • Pastanaga
  • Salsa de soja (Soja, Gluten, Sulfits)
  • Arròs integral
  • Col blanca

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Paella
  • Bol petit
  • Olla petita

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic89,2 Kcal
Greixos2,32 g
dels quals saturats0,3 g
Hidrats de carboni9,0 g
dels quals sucres1,4 g
Proteïnes6,8 g
Sal0 g

Cocina paso a paso

Cocina
paso a paso

El arroz:

Pon arroz, agua y una pizca de sal en una olla (2 medidas de agua por cada medida de arroz).
Lleva al punto ebullición y baja el fuego al mínimo.
Hierve cubierto 20 minutos o hasta que el arroz haya absorbido el agua.

1 - El arroz - Bowl de arroz integral y proteina vegetal

La proteina vegetal:

Fríe 5 min hasta dorado y crujiente. Salpimentar.

Prepara los ingredientes:

Quita el núcleo de la col; corta las hojas lo más fino que puedas. Pela y ralla zanahorias. Corta lima en cuartos.
En un bol combina col, zanahoria y el jugo de la mitad de la lima. Añade un chorrito de aceite de oliva y salpimienta. Mezcla bien y reserva.
Corta los tomates por la mitad. 

La salsa:

Combina vinagre, salsa de soja, aceite de sésamo y la cantidad de sambal oelek que quieras (picante).
Salpimienta

El acabado:

Mezcla arroz con la mitad de la salsa.
Sirve arroz con ensalada de col, tomates y proteína vegetal. Pon gotas de la salsa restante por encima y una cuña de lima al lado para luego exprimir. 

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?