RECEPTES

Buddha bowl amb pollastre, menta i maionesa de soja

Els Buddha bowls ofereixen una manera visualment atractiva i personalitzable de gaudir d'un àpat equilibrat i nutritiu. Amb una varietat d'ingredients acolorits, proporcionen una diversitat de sabors i textures en un sol bol. També s'ajusten a hàbits alimentaris conscients de la salut, permetent-nos incorporar grans sencers, proteïnes magres i moltes verdures a les nostres dietes, promovent tant el sabor com el benestar. Aquí, amb pollastre i un toc de menta.

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • Mel
  • Menta
  • Sambal oelek
  • Pit de pollastre
  • Sèsam torrat (Sèsam)
  • Col llombarda
  • Pastanaga
  • Maionesa (Ous)
  • Salsa de soja (Soja, Gluten, Sulfits)
  • Arròs de gessamí
  • Espinacs

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Paella
  • Bol x2
  • Olla
  • Ratlladora

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic193,85 Kcal
Greixos9,33 g
dels quals saturats2,22 g
Hidrats de carboni9,22 g
dels quals sucres1,95 g
Proteïnes16,6 g
Sal0,16 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • Mel
  • Menta
  • Sambal oelek
  • Pit de pollastre
  • Sèsam torrat (Sèsam)
  • Col llombarda
  • Pastanaga
  • Maionesa (Ous)
  • Salsa de soja (Soja, Gluten, Sulfits)
  • Arròs de gessamí
  • Espinacs

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Paella
  • Bol x2
  • Olla
  • Ratlladora

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic193,85 Kcal
Greixos9,33 g
dels quals saturats2,22 g
Hidrats de carboni9,22 g
dels quals sucres1,95 g
Proteïnes16,6 g
Sal0,16 g

Cuina pas a pas

Cuina
pas a pas

L'arros:

Posa arròs, aigua i un pessic de sal en una olla (2 mesures d’aigua per cada mesura d’arròs).
Porta al punt d’ebullició i baixa el foc al mínim.
Bull cobert 15 minuts o fins que l’arròs hagi absorbit l’aigua. 

El arroz

La salsa:

En un bol combina maionesa amb la meitat de la salsa de soja. 

El pollastre I:

En un bol gran combina mel, la resta de salsa de soja, sambal oelek (picant!) i un bon raig d’oli d’oliva. Salpebra.
Talla el pollastre en tires i afegeix al bol. Remou i deixa marinar.
  

Mise en place:

Talla col lombarda en juliana.
Renta, pela i ratlla pastanaga.
Separa les fulles de menta de les branques. 

El pollastre II:

Escalfa un raig d’oli en una paella.
Fregeix el pollastre a foc mitjà pels dos costats fins cuinar completament. Quan perforis amb una forquilla o ganivet, el líquid ha de sortir transparent, no rosat, si el pollastre està cuinat.
Retira del foc. 

El teu plat:

Divideix l’arròs entre els plats i col·loca col lombarda, pastanaga, espinac i pollastre a sobre.
Acaba amb una pluja de fulles de menta i sèsam torrat.

Tu plato - Buddha bowl con pollo

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?