RECEPTES
Valor energètic | 193,85 Kcal |
Greixos | 9,33 g |
dels quals saturats | 2,22 g |
Hidrats de carboni | 9,22 g |
dels quals sucres | 1,95 g |
Proteïnes | 16,6 g |
Sal | 0,16 g |
Valor energètic | 193,85 Kcal |
Greixos | 9,33 g |
dels quals saturats | 2,22 g |
Hidrats de carboni | 9,22 g |
dels quals sucres | 1,95 g |
Proteïnes | 16,6 g |
Sal | 0,16 g |
Posa arròs, aigua i un pessic de sal en una olla (2 mesures d’aigua per cada mesura d’arròs). En un bol combina maionesa amb la meitat de la salsa de soja. En un bol gran combina mel, la resta de salsa de soja, sambal oelek (picant!) i un bon raig d’oli d’oliva. Salpebra. Talla col lombarda en juliana. Escalfa un raig d’oli en una paella. Divideix l’arròs entre els plats i col·loca col lombarda, pastanaga, espinac i pollastre a sobre. Divideix l’arròs entre els plats i col·loca col lombarda, pastanaga, espinac i pollastre a sobre.Cuina pas a pas
L'arros:
Porta al punt d’ebullició i baixa el foc al mínim.
Bull cobert 15 minuts o fins que l’arròs hagi absorbit l’aigua. La salsa:
El pollastre I:
Talla el pollastre en tires i afegeix al bol. Remou i deixa marinar. Mise en place:
Renta, pela i ratlla pastanaga.
Separa les fulles de menta de les branques. El pollastre II:
Fregeix el pollastre a foc mitjà pels dos costats fins cuinar completament. Quan perforis amb una forquilla o ganivet, el líquid ha de sortir transparent, no rosat, si el pollastre està cuinat.
Retira del foc. El teu plat:
Acaba amb una pluja de fulles de menta i sèsam torrat. Cuina
pas a pasEl teu plat:
Acaba amb una pluja de fulles de menta i sèsam torrat.
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕