RECEPTES

Hamburguesa de remolatxa amb puré de patates i amanida de poma i parmesà

L’hamburguesa vegetariana de remolatxa ha sorgit com una resposta directa a la creixent popularitat de les dietes basades en plantes i a la demanda creixent d’opcions d’hamburgueses més variades. Gràcies al seu color llamatiu i al seu sabor terrós, s’ha convertit en una opció deliciosa i nutritiva tant per a vegetarians, vegans i flexitarians. Amb una textura abundant i satisfactòria, aquesta innovadora hamburguesa s’ha convertit ràpidament en un element fonamental de la cuina vegetariana, oferint una alternativa saborosa i saludable a les hamburgueses tradicionals de carn.

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • All
  • Escalunyes
  • Llet (Lactis)
  • Pa ratllat (Gluten)
  • Brots
  • Poma
  • Patata
  • Remolatxa
  • Formatge Parmesà (Lactis)
  • Mantega (Lactis)
  • Farina de blat (Gluten)
  • Ous (Ous)

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Paella
  • Olla
  • Bol
  • Pelador
  • Ratlladora

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic167,3 Kcal
Greixos2,78 g
dels quals saturats1,51 g
Hidrats de carboni13,0 g
dels quals sucres4,25 g
Proteïnes3,73 g
Sal0,15 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • All
  • Escalunyes
  • Llet (Lactis)
  • Pa ratllat (Gluten)
  • Brots
  • Poma
  • Patata
  • Remolatxa
  • Formatge Parmesà (Lactis)
  • Mantega (Lactis)
  • Farina de blat (Gluten)
  • Ous (Ous)

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Paella
  • Olla
  • Bol
  • Pelador
  • Ratlladora

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic167,3 Kcal
Greixos2,78 g
dels quals saturats1,51 g
Hidrats de carboni13,0 g
dels quals sucres4,25 g
Proteïnes3,73 g
Sal0,15 g

Cuina pas a pas

Cuina
pas a pas

Les patates:

Pela i talla les patates a trossos.
Porta aigua lleugerament salada al punt d’ebullició.
Afegeix les patates i bull durant 10-15 min fins que siguin tendres en punxar-les amb una forquilla. Escorre i reserva.

Las patatas - Burger de remolacha con pure de patatas

La remolatxa:

Pela i ratlla la remolatxa amb el costat gruixut del ratllador.
Pica l’all.
Escalfa un raig d’oli en una paella i salteja la remolatxa i l’all, 5-10 min aprox. Fins que la remolatxa ratllada estigui gairebé seca.
Salpebra. Reserva en un bol.

Les hamburgueses:

Combina la remolatxa saltejada amb farina, pa ratllat i ou. Forma hamburgueses amb les mans o amb dues culleres. Calcula 3 hamburgueses aprox per remolatxa en el teu kit. És més fàcil cuinar-les si no són tan grans.
Escalfa de nou la paella amb un raig d’oli i fregeix les hamburgueses 3-4 min per costat a foc mitjà fins que estiguin daurades i fermes. 

El puré:

Escalfa llet al microones o a la cuina.
Tritura la patata amb minipimer o forquilla. Incorpora mantega i llet fins aconseguir una consistència cremosa. Remou bé, pots utilitzar una batedora manual o elèctrica si en tens.
Salpebra al gust. 

L'amanida:

Talla ceba tendra i poma a juliana.
Fes encenalls de parmesà amb el pelador.
combina brots tendres, poma*, ceba tendra* i parmesà.
Amanida amb oli d’oliva i salpebra.
*) Afegeix al gust. A vegades vénen grans! 

El teu plat:

Serveix hamburgueses de remolatxa amb puré de patata i amanida de poma amb formatge. 

Tu plato - Burger de remolacha con pure de patatas

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?