RECEPTES

Costelles de porc a la mostassa amb pera i puré de patata

Les llavors de la planta de mostassa mai s'han consumit sense processar i en la seva elaboració l'espècia es transforma per complet. Les llavors de mostassa senceres, moltes, o picades es barregen amb aigua, vinagre, suc de llimona, vi o altres líquids, sal i sovint, altres condiments i espècies.Posseeix potassi que és beneficiós tant per al nostre sistema nerviós com per a la digestió i la musculatura. També conté fòsfor, vital per al funcionament dels ronyons i del cor. Un altre benefici de la mostassa és la seva aportació de calci, important per a la salut dels ossos i les dents.

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • Costelles de porc
  • Mostassa (Mostassa)
  • Patata
  • Pera
  • Caldo pollastre
  • Mantega (Lactis)
  • Julivert
  • Chili

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Olla
  • Paella
  • Pelador
  • Minipimer (opcional)

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic177,6 Kcal
Greixos4,4 g
dels quals saturats2,1 g
Hidrats de carboni9,5 g
dels quals sucres3,0 g
Proteïnes5,8 g
Sal0,3 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • Costelles de porc
  • Mostassa (Mostassa)
  • Patata
  • Pera
  • Caldo pollastre
  • Mantega (Lactis)
  • Julivert
  • Chili

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Olla
  • Paella
  • Pelador
  • Minipimer (opcional)

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic177,6 Kcal
Greixos4,4 g
dels quals saturats2,1 g
Hidrats de carboni9,5 g
dels quals sucres3,0 g
Proteïnes5,8 g
Sal0,3 g

Cocina paso a paso

Cocina
paso a paso

Prepara los ingredientes:

Pela y corta patatas en cubos grandes.
Pica perejil.
Pica chili, quitando las semillas (¡picante!).
Pela y corta pera en gajos

Prepara los ingredientes - Chuletas de cerdo a la mostaza

El caldo:

Mezcla caldo con ½ vaso de agua caliente. 

El puré:

Coloca patatas en una olla y cubre con agua.
Lleva a ebullición y cocina tapado 15 min aprox hasta tierno al perforar con un tenedor.
Escurre y tritura con minipimer (o tenedor). Salpimentar.
Añade mantequilla. Mezcla bien. 

Las chuletas:

Calienta un chorrito de aceite en una sartén. Añade las chuletas de cerdo y cocina 2min/lado. Añade caldo, chili, mostaza y cocina a fuego lento durante 5-7 min hasta que se reduzca la salsa. Cuando falten 3min (o bien se ha empezado a reducir el líquido), añade peras y perejil para que se cocinen juntos los últimos minutos.
Sirve con puré de patata.

paso 5

paso 5

paso 6

paso 6

El bulgur Merluza a la plancha

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?