RECEPTES
Valor energètic | 215,3 Kcal |
Greixos | 5,5 g |
dels quals saturats | 2,4 g |
Hidrats de carboni | 30,2 g |
dels quals sucres | 2,1 g |
Proteïnes | 10,3 g |
Sal | 0,3 g |
Valor energètic | 215,3 Kcal |
Greixos | 5,5 g |
dels quals saturats | 2,4 g |
Hidrats de carboni | 30,2 g |
dels quals sucres | 2,1 g |
Proteïnes | 10,3 g |
Sal | 0,3 g |
En un bol posa l’alfàbrega (sense branques), nous, parmesà, sal i pebre negre. Afegeix un bon raig d’oli d’oliva i un rajolí d’aigua. Bull la pasta en abundant aigua amb sal, 10 min. Mentre bull la pasta, talla els tomàquets per la meitat i posa’ls en un bol amb brots. Fes les costelles a la planxa o a la barbacoa. Aproximadament 4 min per costat a foc mig-alt. paso 5 paso 6 paso 6Cocina paso a paso
Amunt el pesto:
Tritura tot fins obtenir una combina espessa i homogènia (regula amb la quantitat d’aigua).La pasta:
Quan estigui la pasta, passa-la per aigua freda un instant. L'amanida:
Afegeix pesto i pasta escorreguda.
Remena bé i reserva. Les costelles:
combina salsa de soja i mel.
Quan falti poc perquè estiguin, afegeix la salsa per sobre i assegura’t que les costelles estiguin ben empapades. Deixa que es posi una mica enganxós. Salpebra.paso 5
paso 6
Cocina
paso a pasopaso 6
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕