RECEPTES

Costelles de porc glacejades amb amanida de pasta i pesto casolà

Aquesta amanida desprèn una olor magnífica d’alfàbrega fresca i tomàquets acabats de tallar. És la base d’aquest sopar ràpid i senzill però molt saborós. La carn de porc la fem a la planxa, però si tens barbacoa – aprofita-la!

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • Mel
  • Costelles de porc
  • Pasta (Gluten)
  • Alfàbrega fresca
  • Tomàquets cherry
  • Brots
  • Formatge Parmesà (Lactis)
  • Nous (Fruits secs)
  • Salsa de soja (Soja, Gluten, Sulfits)

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Olla
  • Paella
  • Bol

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic215,3 Kcal
Greixos5,5 g
dels quals saturats2,4 g
Hidrats de carboni30,2 g
dels quals sucres2,1 g
Proteïnes10,3 g
Sal0,3 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • Mel
  • Costelles de porc
  • Pasta (Gluten)
  • Alfàbrega fresca
  • Tomàquets cherry
  • Brots
  • Formatge Parmesà (Lactis)
  • Nous (Fruits secs)
  • Salsa de soja (Soja, Gluten, Sulfits)

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Olla
  • Paella
  • Bol

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic215,3 Kcal
Greixos5,5 g
dels quals saturats2,4 g
Hidrats de carboni30,2 g
dels quals sucres2,1 g
Proteïnes10,3 g
Sal0,3 g

Cocina paso a paso

Cocina
paso a paso

Amunt el pesto:

En un bol posa l’alfàbrega (sense branques), nous, parmesà, sal i pebre negre. Afegeix un bon raig d’oli d’oliva i un rajolí d’aigua.
Tritura tot fins obtenir una combina espessa i homogènia (regula amb la quantitat d’aigua). 

Arriba el pesto - Chuletas de cerdo glaseadas

La pasta:

Bull la pasta en abundant aigua amb sal, 10 min.
Quan estigui la pasta, passa-la per aigua freda un instant. 

L'amanida:

Mentre bull la pasta, talla els tomàquets per la meitat i posa’ls en un bol amb brots.
Afegeix pesto i pasta escorreguda.
Remena bé i reserva.

Les costelles:

Fes les costelles a la planxa o a la barbacoa. Aproximadament 4 min per costat a foc mig-alt.
combina salsa de soja i mel.
Quan falti poc perquè estiguin, afegeix la salsa per sobre i assegura’t que les costelles estiguin ben empapades. Deixa que es posi una mica enganxós. Salpebra.

paso 5

paso 5

paso 6

paso 6

El bulgur Merluza a la plancha

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?