RECEPTES
Valor energètic | 75,8 Kcal |
Greixos | 0,5 g |
dels quals saturats | 0,1 g |
Hidrats de carboni | 16,0 g |
dels quals sucres | 7,1 g |
Proteïnes | 1,6 g |
Sal | 0,0 g |
Valor energètic | 75,8 Kcal |
Greixos | 0,5 g |
dels quals saturats | 0,1 g |
Hidrats de carboni | 16,0 g |
dels quals sucres | 7,1 g |
Proteïnes | 1,6 g |
Sal | 0,0 g |
Preescalfa el forn a 220ºC, calor a dalt i a baix. Posa arròs, aigua i una mica de sal en una olla Pela i talla en daus (1 cm). Extén-los sobre una safata de forn, amb paper vegetal si tens, afegeix un raig d’oli i salpebra. Rost 25 min aprox, fins que estiguin tendres. Pica kale i ceba tendra. combina amb nabius en un bol gran. Separa les fulles de romaní de les seves branques i pica l’all. combina amb vinagre balsàmic, sucre morè, oli d’oliva i salpebra. Combina els ingredients de l’amanida, La salsa i l’arròs. combina els ingredients de l’amanida, La salsa i l’arròs. Cuina pas a pas
El forn:
L'arros:
(2 mesures d’aigua per cada mesura d’arròs).
Porta al punt d’ebullició i baixa el foc al mínim.
Bull tapat 15 minuts fins que l’arròs hagi absorbit l’aigua. La carbassa:
Els ingredients de l'amanida:
La salsa:
L'amanida:
Cuina
pas a pasL'amanida:
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕