RECEPTES

Amanida de carbassa de temporada amb arròs salvatge i nabius

És l'hora d'aprofitar els meravellosos ingredients que ens ofereix la temporada. La carbassa funciona magníficament en aquesta elegant amanida: manté la seva forma perfectament - fins i tot després de ser rostida. La combinem amb arròs salvatge, kale, nabius i romaní fresc. Tots els sabors i colors componen un plat exquisit.

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • Ceba tendra japonesa
  • All
  • Nabius secs
  • Vinagre Balsàmic
  • Carbassa
  • Arròs salvatge
  • Kale
  • Romaní fresc
  • Sucre morè

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Olla
  • Bol

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic75,8 Kcal
Greixos0,5 g
dels quals saturats0,1 g
Hidrats de carboni16,0 g
dels quals sucres7,1 g
Proteïnes1,6 g
Sal0,0 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • Ceba tendra japonesa
  • All
  • Nabius secs
  • Vinagre Balsàmic
  • Carbassa
  • Arròs salvatge
  • Kale
  • Romaní fresc
  • Sucre morè

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Olla
  • Bol

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic75,8 Kcal
Greixos0,5 g
dels quals saturats0,1 g
Hidrats de carboni16,0 g
dels quals sucres7,1 g
Proteïnes1,6 g
Sal0,0 g

Cuina pas a pas

Cuina
pas a pas

El forn:

Preescalfa el forn a 220ºC, calor a dalt i a baix. 

El horno

L'arros:

Posa arròs, aigua i una mica de sal en una olla
(2 mesures d’aigua per cada mesura d’arròs).
Porta al punt d’ebullició i baixa el foc al mínim.
Bull tapat 15 minuts fins que l’arròs hagi absorbit l’aigua. 

La carbassa:

Pela i talla en daus (1 cm). Extén-los sobre una safata de forn, amb paper vegetal si tens, afegeix un raig d’oli i salpebra. Rost 25 min aprox, fins que estiguin tendres. 

Els ingredients de l'amanida:

Pica kale i ceba tendra. combina amb nabius en un bol gran. 

La salsa:

Separa les fulles de romaní de les seves branques i pica l’all. combina amb vinagre balsàmic, sucre morè, oli d’oliva i salpebra. 

L'amanida:

combina els ingredients de l’amanida, La salsa i l’arròs. 

6 - La ensalada - Ensalada de calabaza de temporada

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?