RECEPTES

Amanida de préssec a la planxa amb quinoa, menta i amaniment d'alfàbrega

Aquesta amanida vegana, fresca i cruixent és un àpat saludable i veuràs que et sacia. Sorprenentment, hem decidit posar els préssecs a la paella (utilitza la barbacoa si et ve de gust) per donar-li un toc diferent a aquesta delícia de proximitat. Gaudeix de l'alvocat cremós i dels sucosos préssecs a la planxa. Plat ric en vitamines i fibra.

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • Menta
  • Quinoa
  • Brots
  • Alvocat
  • Llima
  • Préssec
  • Alfàbrega
  • Ceba tendra
  • Mongeta verdes

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Paella
  • Olla
  • Bol petit

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic80,4 Kcal
Greixos3,5 g
dels quals saturats0,5 g
Hidrats de carboni10,9 g
dels quals sucres2,5 g
Proteïnes2,7 g
Sal0,0 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • Menta
  • Quinoa
  • Brots
  • Alvocat
  • Llima
  • Préssec
  • Alfàbrega
  • Ceba tendra
  • Mongeta verdes

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Paella
  • Olla
  • Bol petit

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic80,4 Kcal
Greixos3,5 g
dels quals saturats0,5 g
Hidrats de carboni10,9 g
dels quals sucres2,5 g
Proteïnes2,7 g
Sal0,0 g

Cuina pas a pas

Cuina
pas a pas

La quinoa:

En una olla barreja quinoa i aigua (2 tasses d’aigua per cada tassa de quinoa). Afegeix una mica de sal i bull tapat durant 15 minuts o fins que l’aigua s’absorbeixi. Reserva. 

La quinoa - Ensalada de melocoton a la plancha

L'amaniment:

Esprem una llima i pica fulles d’alfàbrega. Barreja-ho amb un raig d’oli d’oliva. Reserva. 

Mise en place:

Talla les puntes de les mongetes. Talla ceba en juliana. Talla préssec en talls. Separa les fulles de menta dels seus troncs. Talla alvocat en làmines. 

Mongetes a la paella:

Salteja les mongetes durant 3-4 minuts amb un raig d’oli d’oliva. Reserva. 

Préssec a la paella:

Fregeix els préssecs aproximadament 1 minut per costat. Reserva.

Munta l'amanida:

Sobre una base de quinoa, afegeix brots tendres, ceba, mongeta i préssec. Cobreix amb alvocat, fulles de menta i l’amaniment d’alfàbrega. Salpebra. 

Arriba la ensalada - Ensalada de melocoton a la plancha

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?