RECEPTES
Valor energètic | 194,1 Kcal |
Greixos | 10,46 g |
dels quals saturats | 5,44 g |
Hidrats de carboni | 13,24 g |
dels quals sucres | 1,65 g |
Proteïnes | 10,9 g |
Sal | 0,98 g |
Valor energètic | 194,1 Kcal |
Greixos | 10,46 g |
dels quals saturats | 5,44 g |
Hidrats de carboni | 13,24 g |
dels quals sucres | 1,65 g |
Proteïnes | 10,9 g |
Sal | 0,98 g |
Preescalfa el forn a 200ºC, calor a dalt i a baix. Pela i talla la carbassa a daus d’1 cm aprox. Col·loca-la en una safata de forn. Ruixa amb oli d’oliva i combina amb sàlvia. Salpebra. En una olla, col·loca bulgur i aigua (1 tassa d’aigua per cada tassa de bulgur). Salpebra. Combina mostassa, mel i vinagre amb un raig d’oli d’oliva. Salpebra al gust. Talla el formatge en bastons i cuina a la planxa (sense oli) fins que estiguin daurats pels dos costats. Al teu plat col·loca bulgur de base, després rúcula per sobre. Afegeix carbassa, formatge i, per últim, cacauets i salsa. paso 6 paso 6Cuina pas a pas
La carbassa:
Forn 20 min o fins que sigui tendre. El bulgur:
Porta-ho a punt d’ebullició, abaixa el foc al mínim i deixa bullir tapat a foc lent 10-12 min fins que hagi absorbit l’aigua.
Reserva tapat. La salsa:
El formatge:
El teu plat:
paso 6
Cuina
pas a paspaso 6
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕