RECEPTES

Ensalada de queso chipriota con bulgur y rúcula

El bulgur, burghul, o trigo burgol es de origen turco o persa, hecho de trigo y muy presente en la gastronomía de Oriente Medio. Tiene propiedades antioxidantes y es una importante fuente de hierro y potasio, además de aportar otros minerales como calcio, zinc, magnesio y fósforo que pueden tener beneficios para la salud de los huesos. El germen de su grano es rico en vitaminas del grupo B y E. #Vegetariano

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • Mel
  • Vinagre de poma
  • Mostassa dijon en gra (Mostassa)
  • Salvia
  • Formatge xipriota (Làctics)
  • Bulgur (Gluten)
  • Carbassa
  • Cacauets crus (Cacauets)
  • Ruca

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Olla
  • Paella
  • Safata de forn

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic194,1 Kcal
Greixos10,46 g
dels quals saturats5,44 g
Hidrats de carboni13,24 g
dels quals sucres1,65 g
Proteïnes10,9 g
Sal0,98 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • Mel
  • Vinagre de poma
  • Mostassa dijon en gra (Mostassa)
  • Salvia
  • Formatge xipriota (Làctics)
  • Bulgur (Gluten)
  • Carbassa
  • Cacauets crus (Cacauets)
  • Ruca

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Olla
  • Paella
  • Safata de forn

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic194,1 Kcal
Greixos10,46 g
dels quals saturats5,44 g
Hidrats de carboni13,24 g
dels quals sucres1,65 g
Proteïnes10,9 g
Sal0,98 g

Cuina pas a pas

Cuina
pas a pas

La carbassa:

Preescalfa el forn a 200ºC, calor a dalt i a baix.

Pela i talla la carbassa a daus d’1 cm aprox. Col·loca-la en una safata de forn. Ruixa amb oli d’oliva i combina amb sàlvia. Salpebra.
Forn 20 min o fins que sigui tendre. 

La calabaza - Ensalada de queso chipriota

El bulgur:

En una olla, col·loca bulgur i aigua (1 tassa d’aigua per cada tassa de bulgur). Salpebra.
Porta-ho a punt d’ebullició, abaixa el foc al mínim i deixa bullir tapat a foc lent 10-12 min fins que hagi absorbit l’aigua.
Reserva tapat. 

La salsa:

Combina mostassa, mel i vinagre amb un raig d’oli d’oliva. Salpebra al gust. 

El formatge:

Talla el formatge en bastons i cuina a la planxa (sense oli) fins que estiguin daurats pels dos costats. 

El teu plat:

Al teu plat col·loca bulgur de base, després rúcula per sobre. Afegeix carbassa, formatge i, per últim, cacauets i salsa. 

paso 6

paso 6

El bulgur Merluza a la plancha

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?