RECEPTES
Valor energètic | 98,8 Kcal |
Greixos | 4,3 g |
dels quals saturats | 0,7 g |
Hidrats de carboni | 9,3 g |
dels quals sucres | 0,9 g |
Proteïnes | 4,5 g |
Sal | 0,1 g |
Valor energètic | 98,8 Kcal |
Greixos | 4,3 g |
dels quals saturats | 0,7 g |
Hidrats de carboni | 9,3 g |
dels quals sucres | 0,9 g |
Proteïnes | 4,5 g |
Sal | 0,1 g |
Posa arròs, aigua i un pessic de sal en una olla (2 mesures d’aigua per cada mesura d’arròs). Posa anacards en remull. Pica pebrots, all i tomàquet. En una paella amb un rajolí d’oli, sofregir all, ceba i pebrots durant 5 min aprox. En un bol, aixafa l’alvocat amb un pessic de sal, suc de la meitat de la llima, caiena, comí i la meitat de les fulles de coriandre. Afegeix tomàquet i combina bé. Escorre els anacards i tritura’ls amb un pessic de sal i el suc de llima restant. Tritura fins a obtenir una crema homogènia i sense grumolls. Regula la textura afegint aigua a poc a poc. Divideix l’arròs entre els plats i col·loca-hi mongetes, guacamole, crema d’anacards i el sofregit de verdures per sobre. Adorna amb fulles de coriandre. Divideix l’arròs entre els plats i col·loca-hi mongetes, guacamole, crema d’anacards i el sofregit de verdures per sobre. Adorna amb fulles de coriandre. Cuina pas a pas
L'arros:
Porta al punt d’ebullició i baixa el foc al mínim.
Bull tapat 15-20 minuts fins que l’arròs hagi absorbit l’aigua. Reserva tapat.Mise en place:
Talla ceba en juliana. Separa fulles de coriandre dels tiges, pica els tiges. Treu el pinyol i la pell de l’alvocat. Separa la pela de la meitat de la llima i pica fi.Les verdures:
Afegeix tiges de coriandre i la pela de la llima. Deixa sofregir 7 min més a foc baix. Afegeix una cullerada de brou d’arròs i incorpora bé.
Salpebra. El guacamole:
La crema d'anacards:
El teu plat:
Cuina
pas a pasEl teu plat:
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕