RECEPTES

Gnocchi con pesto casero de kale y albahaca fresca

Los gnocchi son un tipo de pasta italiana. En Italia el término gnocchi se refiere a un número bastante grande de variedades de pasta, aunque las más frecuentes son las de patata. Los gnocchi se remontan a la época romana. Estaban hechos de masa de sémola, mezclados con huevos. Las legiones romanas extendieron el plato por toda la región europea donde conquistaron y se convirtió en un manjar campesino, ya que los gnocchi eran económicos y fáciles de preparar. #Vegetariano

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • Llimona
  • Anacards (Fruits secs)
  • Llevat nutricional
  • All
  • Gnocchi (Gluten, Ous)
  • Alfàbrega fresca
  • Formatge Parmesà (Lactis)
  • Kale
  • Espinacs

Estris necessaris

  • Ganivet
  • Taula de tallar
  • Olla

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic147,0 Kcal
Greixos2,6 g
dels quals saturats0,7 g
Hidrats de carboni26,5 g
dels quals sucres1,4 g
Proteïnes5,1 g
Sal0,4 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • Llimona
  • Anacards (Fruits secs)
  • Llevat nutricional
  • All
  • Gnocchi (Gluten, Ous)
  • Alfàbrega fresca
  • Formatge Parmesà (Lactis)
  • Kale
  • Espinacs

Estris necessaris

  • Ganivet
  • Taula de tallar
  • Olla

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic147,0 Kcal
Greixos2,6 g
dels quals saturats0,7 g
Hidrats de carboni26,5 g
dels quals sucres1,4 g
Proteïnes5,1 g
Sal0,4 g

Cuina pas a pas

Cuina
pas a pas

Mise en place:

Talla la llima per la meitat i esprem-la.
Separa les fulles d’alfàbrega de les branques. Tira les branques.
Pela l’all i talla’l per la meitat. 

Las verduras - Gnocchi con pesto casero

El pesto:

Posa en un bol les fulles d’alfàbrega, l’all, el kale, els anacards, el suc de llima, els espinacs, el llevat nutricional i 3 cullerades d’oli d’oliva per cada llima del teu kit. Tritura amb minipímer fins a obtenir una pasta. Si no tens minipímer, pots fer el pesto en un morter. Salpebra i combina. 

Els gnocchi:

Posa aigua amb una mica de sal en una olla i porta al punt d’ebullició.
Afegeix els gnocchi i cuina fins que comencin a flotar, uns 3 minuts.
Escorre’ls i afegeix un raig d’oli d’oliva. 

El teu plat:

Divideix els gnocchi entre els plats.
Acaba amb pesto i parmesà espolvorejat per sobre. 

paso 5

paso 5

paso 6

paso 6

El bulgur Merluza a la plancha

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?