RECEPTES
Valor energètic | 147,0 Kcal |
Greixos | 2,6 g |
dels quals saturats | 0,7 g |
Hidrats de carboni | 26,5 g |
dels quals sucres | 1,4 g |
Proteïnes | 5,1 g |
Sal | 0,4 g |
Valor energètic | 147,0 Kcal |
Greixos | 2,6 g |
dels quals saturats | 0,7 g |
Hidrats de carboni | 26,5 g |
dels quals sucres | 1,4 g |
Proteïnes | 5,1 g |
Sal | 0,4 g |
Talla la llima per la meitat i esprem-la. Posa en un bol les fulles d’alfàbrega, l’all, el kale, els anacards, el suc de llima, els espinacs, el llevat nutricional i 3 cullerades d’oli d’oliva per cada llima del teu kit. Tritura amb minipímer fins a obtenir una pasta. Si no tens minipímer, pots fer el pesto en un morter. Salpebra i combina. Posa aigua amb una mica de sal en una olla i porta al punt d’ebullició. Divideix els gnocchi entre els plats. paso 5 paso 6 Posa en un bol les fulles d’alfàbrega, l’all, el kale, els anacards, el suc de llima, els espinacs, el llevat nutricional i 3 cullerades d’oli d’oliva per cada llima del teu kit. Tritura amb minipímer fins a obtenir una pasta. Si no tens minipímer, pots fer el pesto en un morter. Salpebra i combina. paso 6Cuina pas a pas
Mise en place:
Separa les fulles d’alfàbrega de les branques. Tira les branques.
Pela l’all i talla’l per la meitat. El pesto:
Els gnocchi:
Afegeix els gnocchi i cuina fins que comencin a flotar, uns 3 minuts.
Escorre’ls i afegeix un raig d’oli d’oliva. El teu plat:
Acaba amb pesto i parmesà espolvorejat per sobre. paso 5
paso 6
Cuina
pas a pasEl pesto:
paso 6
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕