RECEPTES
Valor energètic | 242,4 Kcal |
Greixos | 4,1 g |
dels quals saturats | 1,6 g |
Hidrats de carboni | 40,9 g |
dels quals sucres | 2,0 g |
Proteïnes | 7,7 g |
Sal | 0,1 g |
Valor energètic | 242,4 Kcal |
Greixos | 4,1 g |
dels quals saturats | 1,6 g |
Hidrats de carboni | 40,9 g |
dels quals sucres | 2,0 g |
Proteïnes | 7,7 g |
Sal | 0,1 g |
Posa aigua amb un pessic de sal al punt d’ebullició. Talla les puntes de les mongetes i divideix-les per la meitat; a llarg i a ample. Afegeix julivert picat, balsàmic, quètxup, pa ratllat, carn picada i salpebra al bol. Remena bé fins tenir una massa homogènia. Escalfa oli en una paella. En una altra paella escalfa oli i daura les mongetes uns minuts. Salpebra. Tritura el moniato amb una forquilla. Afegeix mel i salpebra. Serveix les hamburgueses amb el puré i les mongetes. Tritura el moniato amb una forquilla. Afegeix mel i salpebra. Serveix les hamburgueses amb el puré i les mongetes. Cuina pas a pas
El moniato:
Pela el moniato i talla’l en daus de 2 cm.
Afegeix-lo a l’aigua bullent i bull durant 10 min o fins que sigui tendre.Mise en place:
Pica julivert.
Ralla ceba i all en un bol.Les hamburgueses:
A la planxa:
Forma hamburgueses i fes-les a la planxa fins al punt desitjat. Les mongetes:
El puré de moniato:
Cuina
pas a pasEl puré de moniato:
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕