RECEPTES

Hamburguesa amb balsàmic al plat amb puré de moniato i mongetes verdes

Dia d’hamburgueses! Ens encanten. A l’hivern a la planxa i a l’estiu a la barbacoa si tenim la possibilitat. Aquí amb un toc diferent per les herbes fresques i el puré de moniato amb un toc de mel que l’acompanya. Com sempre, carn de vedella de primera qualitat.

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • Mel
  • Ketchup (Api)
  • All
  • Pa ratllat (Gluten)
  • Vinagre Balsàmic
  • Carn de vedella picada
  • Moniato
  • Ceba tendra
  • Julivert
  • Mongeta verdes

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Olla petita
  • Bol gran

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic242,4 Kcal
Greixos4,1 g
dels quals saturats1,6 g
Hidrats de carboni40,9 g
dels quals sucres2,0 g
Proteïnes7,7 g
Sal0,1 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • Mel
  • Ketchup (Api)
  • All
  • Pa ratllat (Gluten)
  • Vinagre Balsàmic
  • Carn de vedella picada
  • Moniato
  • Ceba tendra
  • Julivert
  • Mongeta verdes

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Olla petita
  • Bol gran

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic242,4 Kcal
Greixos4,1 g
dels quals saturats1,6 g
Hidrats de carboni40,9 g
dels quals sucres2,0 g
Proteïnes7,7 g
Sal0,1 g

Cuina pas a pas

Cuina
pas a pas

El moniato:

Posa aigua amb un pessic de sal al punt d’ebullició.
Pela el moniato i talla’l en daus de 2 cm.
Afegeix-lo a l’aigua bullent i bull durant 10 min o fins que sigui tendre. 

El boniato - Hamburguesa con balsamico

Mise en place:

Talla les puntes de les mongetes i divideix-les per la meitat; a llarg i a ample.
Pica julivert.
Ralla ceba i all en un bol. 

Les hamburgueses:

Afegeix julivert picat, balsàmic, quètxup, pa ratllat, carn picada i salpebra al bol. Remena bé fins tenir una massa homogènia. 

A la planxa:

Escalfa oli en una paella.
Forma hamburgueses i fes-les a la planxa fins al punt desitjat. 

Les mongetes:

En una altra paella escalfa oli i daura les mongetes uns minuts. Salpebra. 

El puré de moniato:

Tritura el moniato amb una forquilla. Afegeix mel i salpebra.

Serveix les hamburgueses amb el puré i les mongetes. 

El pure de boniato - Hamburguesa con balsamico

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?