RECEPTES
Valor energètic | 107,17 Kcal |
Greixos | 2,62 g |
dels quals saturats | 1,33 g |
Hidrats de carboni | 8,82 g |
dels quals sucres | 3,69 g |
Proteïnes | 3,69 g |
Sal | 0,23 g |
Valor energètic | 107,17 Kcal |
Greixos | 2,62 g |
dels quals saturats | 1,33 g |
Hidrats de carboni | 8,82 g |
dels quals sucres | 3,69 g |
Proteïnes | 3,69 g |
Sal | 0,23 g |
Pica porro i bolets ben fins. Fes tires del carbassó amb un pelador. Estén salsa de tomàquet en una safata per al forn. Col·loca mozzarella per sobre dels canelons. paso 5 paso 6 paso 6Cuina pas a pas
Mise en place:
Escalfa un raig d’oli en una paella i fregeix fins a daurar.
Afegeix espinacs i deixa que s’estovin. Afegeix panses. Salpebra i retira del foc.
Preescalfa el forn a 180ºC. Mentre es cuinen les verdures:
Els canelons:
Unta les tires de carbassó amb mató i afegeix el sofregit de bolets i espinacs.
Enrotlla cada tira sobre si mateixa.
Posa el caneló sobre la salsa de tomàquet (important que estiguin drets i no tombats). El forn:
Enforna a 180º 10-15 min fins a daurar.paso 5
paso 6
Cuina
pas a paspaso 6
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕