RECEPTES
Valor energètic | 189,4 Kcal |
Greixos | 1,5 g |
dels quals saturats | 0,2 g |
Hidrats de carboni | 12,5 g |
dels quals sucres | 1,9 g |
Proteïnes | 3,3 g |
Sal | 0,1 g |
Valor energètic | 189,4 Kcal |
Greixos | 1,5 g |
dels quals saturats | 0,2 g |
Hidrats de carboni | 12,5 g |
dels quals sucres | 1,9 g |
Proteïnes | 3,3 g |
Sal | 0,1 g |
Precalfa el forn a 225 °C. Pela i curta patata en daus petits. Bull els daus de patata, 10-12 min. En una cassola escalfa un doll d’oli d’oliva i salta la ceba 3-4 min. Afegeix espècies, llenties, tomàquet, nous i aigua (2-3 vegades la quantitat de tomàquet). Deixa bullir a foc lent, sota tapa, 15-20 min fins que les llenties s’hagin estovat. A vegades cal afegir una mica més d’aigua perquè no es pegui. Salpebrar al gust al final. En una paella, escalfa una mica d’oli i fregeix les làmines d’albergínia fins a torrades i toves. 7-8 min. Salpimienta En un recipient de forn, munta capes d’albergínia i salsa com si fos una lasanya. Cobreix tot amb puré de patata. Enforna 8-2 min fins a la salsa comença a bullir. En una cassola escalfa un doll d’oli d’oliva i salta la ceba 3-4 min. Afegeix espècies, llenties, tomàquet, nous i aigua (2-3 vegades la quantitat de tomàquet). Deixa bullir a foc lent, sota tapa, 15-20 min fins que les llenties s’hagin estovat. A vegades cal afegir una mica més d’aigua perquè no es pegui. Salpebrar al gust al final. En un recipient de forn, munta capes d’albergínia i salsa com si fos una lasanya. Cobreix tot amb puré de patata. Enforna 8-2 min fins a la salsa comença a bullir.Cuina pas a pas
El forn:
Portar al punt d’ebullició una mica d’aigua salada per a bullir les patates. Mise en place:
Pica ceba, nous i julivert.
Neta i curta albergínia en làmines grans d’1 cm de gruix.Las patatas:
Escorre i afegeix un chorrito d’oli d’oliva i salpimienta.
Fes puré amb una forquilla. La salsa (Kima):
L'albergínia:
La moussaka:
Serveix amb julivert per damunt.Cuina
pas a pasLa salsa (Kima):
La moussaka:
Serveix amb julivert per damunt.
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕