RECEPTES
Valor energètic | 220,3 Kcal |
Greixos | 8,15 g |
dels quals saturats | 3,24 g |
Hidrats de carboni | 25,3 g |
dels quals sucres | 2,70 g |
Proteïnes | 9,82 g |
Sal | 0,61 g |
Valor energètic | 220,3 Kcal |
Greixos | 8,15 g |
dels quals saturats | 3,24 g |
Hidrats de carboni | 25,3 g |
dels quals sucres | 2,70 g |
Proteïnes | 9,82 g |
Sal | 0,61 g |
Escalfa aigua amb un polsim de sal en una olla gran. Curta alemendras en trossos. Escalfa una paella i torra ametlles un instant. Serveix la pasta i acaba amb ametlles per damunt. paso 5 paso 6 Escalfa una paella i torra ametlles un instant. paso 6Cuina pas a pas
La pasta:
Una vegada esclafeixi a bullir, afegeix la pasta.
Deixa bullir 8 -10 min segons gust.
Escorre i reserva una tassa d’aigua de cocció. Les verdures:
Pela i curta all en làmines.
Curta cirerol per la meitat.
Curta tomàquets secs en trossos més petits.
Pica coriandre. La salsa:
Reserva.
Escalfa un chorrito d’oli en la paella i sofregeix all i cirerol fins a daurar.
Afegeix tomàquet sec, formatge crema, parmesà i tagliatelle + una mica d’aigua de cocció per a regular la cremositat. Afegeix coriandre i mescla bé. Salpebrar. El teu plat:
paso 5
paso 6
Cuina
pas a pasLa salsa:
Reserva.
Escalfa un chorrito d’oli en la paella i sofregeix all i cirerol fins a daurar.
Afegeix tomàquet sec, formatge crema, parmesà i tagliatelle + una mica d’aigua de cocció per a regular la cremositat. Afegeix coriandre i mescla bé. Salpebrar.paso 6
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕