RECEPTES

Nidos de tagliatelle con salsa cremosa de tomate y cilantro

Coriandrum sativum, o cilantro, es una hierba aromática que pertenece a la familia de apiáceas. Su tallo puede llegar a ser muy alto, hasta 40-60cm. Se desconoce su origen, pero hay teorías que lo sitúan al mediterráneo oriental y el Oriente Medio donde podrían haberse presentado un clima templado necesario para poder crecer de forma salvaje. Hoy en día se utiliza en la cocina alrededor del mundo y es una planta de la que se aprovecha todo: las hojas, el tallo y sus semillas. #Fast #Vegetariano

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • Tagliatelle (Gluten)
  • Coriandre
  • All
  • Tomàquets cherry
  • Formatge crema (Lactis)
  • Tomàquets secs en oli
  • Formatge Parmesà ratllat (Lactis)
  • Ametlles (Fruits secs)

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Olla
  • Paella

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic220,3 Kcal
Greixos8,15 g
dels quals saturats3,24 g
Hidrats de carboni25,3 g
dels quals sucres2,70 g
Proteïnes9,82 g
Sal0,61 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • Tagliatelle (Gluten)
  • Coriandre
  • All
  • Tomàquets cherry
  • Formatge crema (Lactis)
  • Tomàquets secs en oli
  • Formatge Parmesà ratllat (Lactis)
  • Ametlles (Fruits secs)

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Olla
  • Paella

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic220,3 Kcal
Greixos8,15 g
dels quals saturats3,24 g
Hidrats de carboni25,3 g
dels quals sucres2,70 g
Proteïnes9,82 g
Sal0,61 g

Cuina pas a pas

Cuina
pas a pas

La pasta:

Escalfa aigua amb un polsim de sal en una olla gran.
Una vegada esclafeixi a bullir, afegeix la pasta.
Deixa bullir 8 -10 min segons gust.
Escorre i reserva una tassa d’aigua de cocció.

La pasta - Tagliatelle con tomate y cilantro

Les verdures:

Curta alemendras en trossos.
Pela i curta all en làmines.
Curta cirerol per la meitat.
Curta tomàquets secs en trossos més petits.
Pica coriandre

La salsa:

Escalfa una paella i torra ametlles un instant.
Reserva.
Escalfa un chorrito d’oli en la paella i sofregeix all i cirerol fins a daurar.
Afegeix tomàquet sec, formatge crema, parmesà i tagliatelle + una mica d’aigua de cocció per a regular la cremositat. Afegeix coriandre i mescla bé. Salpebrar.

El teu plat:

Serveix la pasta i acaba amb ametlles per damunt.

paso 5

paso 5

paso 6

paso 6

El bulgur Merluza a la plancha

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?