RECEPTES

Onglet amb arròs indi i bròquil

L'arròs basmati és originari de l'Índia i Pakistan i característic per la quantitat de fragàncies que té. És un arròs de gra llarg més que ample. El seu nom en hindi significa reina de les fragàncies. Avui l'acompanyem amb un tall de carn per poder gaudir d'aquesta varietat d'arròs asiàtica.

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • Bròquil
  • Coriandre
  • Curcuma
  • Cardamom en gra
  • Carn de vedella
  • Arròs basmati

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Olla x2

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic138,9 Kcal
Greixos4,8 g
dels quals saturats1,8 g
Hidrats de carboni7,2 g
dels quals sucres0,8 g
Proteïnes14,8 g
Sal0,2 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • Bròquil
  • Coriandre
  • Curcuma
  • Cardamom en gra
  • Carn de vedella
  • Arròs basmati

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Olla x2

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic138,9 Kcal
Greixos4,8 g
dels quals saturats1,8 g
Hidrats de carboni7,2 g
dels quals sucres0,8 g
Proteïnes14,8 g
Sal0,2 g

Cuina pas a pas

Cuina
pas a pas

L'arros I:

Posa arròs, aigua i una mica de sal en una olla (2 gots d’aigua per cada got d’arròs).
Afegeix cúrcuma i cardamom. Porta al punt d’ebullició i baixa el foc al mínim.
Deixa bullir tapat 10-15 min o fins que l’arròs hagi absorbit l’aigua.

El arroz I - Onglet con arroz indio

El bróquil:

Talla el bròquil en rams.
Porta aigua amb una mica de sal al punt d’ebullició.
Bull el bròquil 3 min.
Escorre, salpebra i afegeix un raig d’oli. 

L'onglet:

Cuina la carn a la paella amb un raig d’oli o a la graella al punt desitjat. (3 min/costat aprox)
Salpebra. 

L'arros II:

Pica coriandre i afegeix a l’arròs.
combina bé i serveix el teu plat. 

paso 5

paso 5

paso 6

paso 6

El bulgur Merluza a la plancha

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?