RECEPTES
Valor energètic | 138,9 Kcal |
Greixos | 4,8 g |
dels quals saturats | 1,8 g |
Hidrats de carboni | 7,2 g |
dels quals sucres | 0,8 g |
Proteïnes | 14,8 g |
Sal | 0,2 g |
Valor energètic | 138,9 Kcal |
Greixos | 4,8 g |
dels quals saturats | 1,8 g |
Hidrats de carboni | 7,2 g |
dels quals sucres | 0,8 g |
Proteïnes | 14,8 g |
Sal | 0,2 g |
Posa arròs, aigua i una mica de sal en una olla (2 gots d’aigua per cada got d’arròs). Talla el bròquil en rams. Cuina la carn a la paella amb un raig d’oli o a la graella al punt desitjat. (3 min/costat aprox) Pica coriandre i afegeix a l’arròs. paso 5 paso 6 paso 6Cuina pas a pas
L'arros I:
Afegeix cúrcuma i cardamom. Porta al punt d’ebullició i baixa el foc al mínim.
Deixa bullir tapat 10-15 min o fins que l’arròs hagi absorbit l’aigua. El bróquil:
Porta aigua amb una mica de sal al punt d’ebullició.
Bull el bròquil 3 min.
Escorre, salpebra i afegeix un raig d’oli.L'onglet:
Salpebra. L'arros II:
combina bé i serveix el teu plat. paso 5
paso 6
Cuina
pas a paspaso 6
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕