RECEPTES

Pollastre a l'estil grec amb saltat i tzatziki

El tzatziki és una salsa característica de les cuines grega i turca. Els principals ingredients del tzatziki són el iogurt grec, barrejat amb abundant cogombre ratllat, oli d'oliva, suc de llimona, o vinagre, all i a vegades: julivert, menta, pebre o anet. Se serveix en un bol, fred o a la temperatura idònia del iogurt.

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • Menta
  • Pit de pollastre
  • Iogurt grec (Lactis)
  • Formatge feta (Lactis)
  • Olives Kalamata
  • Orenga
  • Cogombre
  • Ceba vermella

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Bol
  • Paella

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic120,7 Kcal
Greixos7,25 g
dels quals saturats2,66 g
Hidrats de carboni4,60 g
dels quals sucres2,18 g
Proteïnes8,94 g
Sal0,45 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • Menta
  • Pit de pollastre
  • Iogurt grec (Lactis)
  • Formatge feta (Lactis)
  • Olives Kalamata
  • Orenga
  • Cogombre
  • Ceba vermella

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Bol
  • Paella

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic120,7 Kcal
Greixos7,25 g
dels quals saturats2,66 g
Hidrats de carboni4,60 g
dels quals sucres2,18 g
Proteïnes8,94 g
Sal0,45 g

Cocina paso a paso

Cocina
paso a paso

Mise en place:

Pica menta.
Pela y corta pepino por la mitad a lo largo. Quita semillas con una cucharadita (tirar). Corta en cubitos.
Corta cebolla en juliana.
Quita hueso de olivas y corta en trozos.
Parte queso feta en trozos con las manos.

Las verduras - Pollo al estilo griego

El tzatziki

Mezclar en un bol yogur, menta y pepino.
Salpimentar.
Añadir un chorrito de aceite de oliva y mezclar. 

El salteado:

Calienta un chorrito de aceite en una sartén.
Añade cebolla y cocina a fuego medio durante 4 minutos.
Añade queso feta y olivas.
Salpimentar y mezclar.
Cocina por 4 minutos a fuego medio.
Reserva. 

El pollo:

Calienta un chorrito de aceite en la sartén de nuevo.
Añade pollo.
Cocina por ambos lados a fuego medio hasta cocindao. El pollo está listo cuando el jugo sale transparente, no rosado, al ser perforado.
Justo antes de acabar, condimenta con orégano.
Salpimentar a gusto.

paso 5

paso 5

paso 6

paso 6

El bulgur Merluza a la plancha

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?