RECEPTES

Pollo asado con ensalada de boniato y salsa de yogur

Con un punto picante, este pollo se marina con especias asiáticas y tras asarlo se queda de lo más jugoso. El secreto está en el uso del Sambal Oelek, un chile brillante rojo de sabor fino y agudo. El boniato horneado, dulce y suave, logra un balance muy sabroso. Plato rico en proteínas y vitamina A.

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • Mel
  • Coriandre
  • Sambal oelek
  • Pit de pollastre
  • Gingebre fresc
  • Moniato
  • Iogurt natural (Lactis)
  • Ceba tendra
  • Salsa de soja (Soja, Gluten, Sulfits)
  • Vinagre Blanc

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Safata de forn

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic135,9 Kcal
Greixos5,7 g
dels quals saturats1,6 g
Hidrats de carboni10,0 g
dels quals sucres2,8 g
Proteïnes10,9 g
Sal0,1 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • Mel
  • Coriandre
  • Sambal oelek
  • Pit de pollastre
  • Gingebre fresc
  • Moniato
  • Iogurt natural (Lactis)
  • Ceba tendra
  • Salsa de soja (Soja, Gluten, Sulfits)
  • Vinagre Blanc

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Safata de forn

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic135,9 Kcal
Greixos5,7 g
dels quals saturats1,6 g
Hidrats de carboni10,0 g
dels quals sucres2,8 g
Proteïnes10,9 g
Sal0,1 g

Cuina pas a pas

Cuina
pas a pas

El moniato:

Precalfa el forn a 230 °C.

Pela i talla el moniato en tires llargues.
Estén-les sobre una safata de forn i afegeix un raig d’oli d’oliva. Salpebra.
Enforna durant 10-15 minuts.

El boniato - Pollo asado

El pollastre:

Talla el pollastre a lo llarg en tires. Posa-les en un bol.
Pela i pica el gingebre. Afegeix-lo al bol juntament amb el Sambal Oelek, mel, salsa de soja i un raig d’oli d’oliva.
Quan el moniato hagi estat al forn durant 10-15 minuts, afegeix el pollastre a la safata i enforna-ho tot junt durant 15 minuts més o fins que estiguin al punt.

La salsa de iogurt:

Pela i talla la ceba en juliana.
Pica el coriandre.
combina la ceba, el coriandre, el vinagre i el iogurt.
Salpebra i remena bé. 

L'últim pas:

Quan el pollastre i el moniato estiguin cuits:
Posa el moniato en un bol i combina amb la salsa de iogurt.

Serveix el pollastre amb l’amanida de moniato i la salsa de iogurt. 

paso 5

paso 5

paso 6

paso 6

El bulgur Merluza a la plancha

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?