RECEPTES
Valor energètic | 135,9 Kcal |
Greixos | 5,7 g |
dels quals saturats | 1,6 g |
Hidrats de carboni | 10,0 g |
dels quals sucres | 2,8 g |
Proteïnes | 10,9 g |
Sal | 0,1 g |
Valor energètic | 135,9 Kcal |
Greixos | 5,7 g |
dels quals saturats | 1,6 g |
Hidrats de carboni | 10,0 g |
dels quals sucres | 2,8 g |
Proteïnes | 10,9 g |
Sal | 0,1 g |
Precalfa el forn a 230 °C. Pela i talla el moniato en tires llargues. Talla el pollastre a lo llarg en tires. Posa-les en un bol. Pela i talla la ceba en juliana. Quan el pollastre i el moniato estiguin cuits: Serveix el pollastre amb l’amanida de moniato i la salsa de iogurt. paso 5 paso 6 Talla el pollastre a lo llarg en tires. Posa-les en un bol. paso 6Cuina pas a pas
El moniato:
Estén-les sobre una safata de forn i afegeix un raig d’oli d’oliva. Salpebra.
Enforna durant 10-15 minuts.El pollastre:
Pela i pica el gingebre. Afegeix-lo al bol juntament amb el Sambal Oelek, mel, salsa de soja i un raig d’oli d’oliva.
Quan el moniato hagi estat al forn durant 10-15 minuts, afegeix el pollastre a la safata i enforna-ho tot junt durant 15 minuts més o fins que estiguin al punt. La salsa de iogurt:
Pica el coriandre.
combina la ceba, el coriandre, el vinagre i el iogurt.
Salpebra i remena bé. L'últim pas:
Posa el moniato en un bol i combina amb la salsa de iogurt.paso 5
paso 6
Cuina
pas a pasEl pollastre:
Pela i pica el gingebre. Afegeix-lo al bol juntament amb el Sambal Oelek, mel, salsa de soja i un raig d’oli d’oliva.
Quan el moniato hagi estat al forn durant 10-15 minuts, afegeix el pollastre a la safata i enforna-ho tot junt durant 15 minuts més o fins que estiguin al punt.paso 6
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕