RECEPTES
Valor energètic | 152,1 Kcal |
Greixos | 5,9 g |
dels quals saturats | 3,3 g |
Hidrats de carboni | 18,5 g |
dels quals sucres | 4,1 g |
Proteïnes | 7,1 g |
Sal | 0,6 g |
Valor energètic | 152,1 Kcal |
Greixos | 5,9 g |
dels quals saturats | 3,3 g |
Hidrats de carboni | 18,5 g |
dels quals sucres | 4,1 g |
Proteïnes | 7,1 g |
Sal | 0,6 g |
Escalfa el forn a 220ºC, calor amunt i avall. Pela i talla pastanaga en rodanxes. En una safata de forn posa pastanaga, pebrot vermell i ceba. Afegeix un raig d’oli i salpebra. Quan faltin 5 minuts per les verdures, porta aigua al punt d’ebullició. Talla formatge en llesques i passa’l per la planxa (sense oli). Separa els grans de cuscús amb una forquilla i combina-ho en un bol gran amb verdures, panses i ruca. Separa els grans de cuscús amb una forquilla i combina-ho en un bol gran amb verdures, panses i ruca.Cuina pas a pas
El forn:
Mise en place:
Talla ceba en juliana.
Pica pebrot.
Talla la llimona per la meitat.Les verdures:
Forn 20-30 min o fins que estiguin daurades les verdures. Remena de tant en tant. El cuscús:
combina: 1 mesura de cuscús amb 1 mesura d’aigua (100ºC), suc de la meitat de la llimona, canyella, 1 pessic de sal i un raig d’oli. Remena i reserva fins que l’aigua s’hagi absorbit.El halloumi:
L'amanida:
Esprem la llimona restant per sobre.
Serveix amb llesques de formatge rostides. Cuina
pas a pasL'amanida:
Esprem la llimona restant per sobre.
Serveix amb llesques de formatge rostides.
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕