RECEPTES

Formatge xipriota i amanida de cuscús amb verdures rostides

El formatge xipriota a l’estil Halloumi és un favorit de molta gent, sobretot quan es fa a la graella o a la planxa. Aquí es fusiona amb una amanida de cuscús que es complementa amb verdures rostides que aporten el punt dolç a aquesta creació saborosa i alhora saludable per tots els nutrients que ofereix.

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • Llimona
  • Panses
  • Canyella
  • Formatge xipriota (Làctics)
  • Pebrot vermell
  • Pastanaga
  • Ruca
  • Ceba vermella
  • Cuscús (Gluten)

Estris necessaris

  • Ganivet
  • Taula de tallar
  • Olla
  • Paella
  • Safata de forn
  • Bol

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic152,1 Kcal
Greixos5,9 g
dels quals saturats3,3 g
Hidrats de carboni18,5 g
dels quals sucres4,1 g
Proteïnes7,1 g
Sal0,6 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • Llimona
  • Panses
  • Canyella
  • Formatge xipriota (Làctics)
  • Pebrot vermell
  • Pastanaga
  • Ruca
  • Ceba vermella
  • Cuscús (Gluten)

Estris necessaris

  • Ganivet
  • Taula de tallar
  • Olla
  • Paella
  • Safata de forn
  • Bol

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic152,1 Kcal
Greixos5,9 g
dels quals saturats3,3 g
Hidrats de carboni18,5 g
dels quals sucres4,1 g
Proteïnes7,1 g
Sal0,6 g

Cuina pas a pas

Cuina
pas a pas

El forn:

Escalfa el forn a 220ºC, calor amunt i avall. 

El horno

Mise in place:

Pela i talla pastanaga en rodanxes.
Talla ceba en juliana.
Pica pebrot.
Talla la llimona per la meitat. 

Les verdures:

En una safata de forn posa pastanaga, pebrot vermell i ceba. Afegeix un raig d’oli i salpebra.
Forn 20-30 min o fins que estiguin daurades les verdures. Remena de tant en tant. 

El cuscús:

Quan faltin 5 minuts per les verdures, porta aigua al punt d’ebullició.
combina: 1 mesura de cuscús amb 1 mesura d’aigua (100ºC), suc de la meitat de la llimona, canyella, 1 pessic de sal i un raig d’oli. Remena i reserva fins que l’aigua s’hagi absorbit. 

El halloumi:

Talla formatge en llesques i passa’l per la planxa (sense oli). 

L'amanida:

Separa els grans de cuscús amb una forquilla i combina-ho en un bol gran amb verdures, panses i ruca.
Esprem la llimona restant per sobre.
Serveix amb llesques de formatge rostides.

6 - La ensalada - Queso chipriota con ensalada de cuscus

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?