RECEPTES

Quinoa mexicana con frijoles negros y aguacate

Con un toque mexicano, este plato refrescante está lleno de sabores sorprendentes, desde el jugo de lima hasta el toque picante del jalapeño. No solo es saludable y nutritivo, sino que también es increíblemente fácil de hacer. Simplemente tira todo en la sartén y ya está. Incluso la quinoa se cocina directamente en la sartén, lo que realmente permite que absorba todos los sabores. #Vegano Plato rico en proteínas y ácido fólico.

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • Coriandre
  • Quinoa
  • All
  • Brou vegetal (Api)
  • Tomàquet trossejat
  • Comí mòlt
  • Pebre vermell picant
  • Fesols
  • Alvocat
  • Llima
  • Jalapeños picants
  • Blat de moro dolç

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Olla o paella amb tapa

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic92,4 Kcal
Greixos3,4 g
dels quals saturats0,7 g
Hidrats de carboni12,8 g
dels quals sucres3,4 g
Proteïnes3,3 g
Sal0,7 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • Coriandre
  • Quinoa
  • All
  • Brou vegetal (Api)
  • Tomàquet trossejat
  • Comí mòlt
  • Pebre vermell picant
  • Fesols
  • Alvocat
  • Llima
  • Jalapeños picants
  • Blat de moro dolç

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Olla o paella amb tapa

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic92,4 Kcal
Greixos3,4 g
dels quals saturats0,7 g
Hidrats de carboni12,8 g
dels quals sucres3,4 g
Proteïnes3,3 g
Sal0,7 g

Cuina pas a pas

Cuina
pas a pas

Mise en place:

Pica l’all.
Renta les mongetes en un colador.

Prepara los ingredientes - Quinoa mexicana

A la paella:

En una paella (o olla) gran amb tapa, fregeix l’all en un raig d’oli d’oliva.
Afegeix quinoa, pastilla de brou, mongetes, tomàquet trossejat, blat de moro, pebre picant, comí, un got d’aigua i salpebra.

La quinoa:

Porta al punt d’ebullició, després tapa i redueix el foc a mig-baix. Deixa bullir fins que la quinoa estigui completament cuita; aprox 15 min.
Remena de tant en tant. Si cal, afegeix més aigua perquè no quedi sec.

L'acabat:

Talla l’alvocat en daus i pica el coriandre.
Retira la quinoa del foc i incorpora l’alvocat i el coriandre.
Exprimeix llima per sobre i serveix amb jalapeño.

paso 5

paso 5

paso 6

paso 6

El bulgur Merluza a la plancha

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?