RECEPTES
Valor energètic | 92,4 Kcal |
Greixos | 3,4 g |
dels quals saturats | 0,7 g |
Hidrats de carboni | 12,8 g |
dels quals sucres | 3,4 g |
Proteïnes | 3,3 g |
Sal | 0,7 g |
Valor energètic | 92,4 Kcal |
Greixos | 3,4 g |
dels quals saturats | 0,7 g |
Hidrats de carboni | 12,8 g |
dels quals sucres | 3,4 g |
Proteïnes | 3,3 g |
Sal | 0,7 g |
Pica l’all. En una paella (o olla) gran amb tapa, fregeix l’all en un raig d’oli d’oliva. Porta al punt d’ebullició, després tapa i redueix el foc a mig-baix. Deixa bullir fins que la quinoa estigui completament cuita; aprox 15 min. Talla l’alvocat en daus i pica el coriandre. paso 5 paso 6 paso 6Cuina pas a pas
Mise en place:
Renta les mongetes en un colador.A la paella:
Afegeix quinoa, pastilla de brou, mongetes, tomàquet trossejat, blat de moro, pebre picant, comí, un got d’aigua i salpebra.La quinoa:
Remena de tant en tant. Si cal, afegeix més aigua perquè no quedi sec.L'acabat:
Retira la quinoa del foc i incorpora l’alvocat i el coriandre.
Exprimeix llima per sobre i serveix amb jalapeño.paso 5
paso 6
Cuina
pas a paspaso 6
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕