RECEPTES
Valor energètic | 135,2 Kcal |
Greixos | 2,87 g |
dels quals saturats | 1,23 g |
Hidrats de carboni | 22,7 g |
dels quals sucres | 2,97 g |
Proteïnes | 4,97 g |
Sal | 1,72 g |
Valor energètic | 135,2 Kcal |
Greixos | 2,87 g |
dels quals saturats | 1,23 g |
Hidrats de carboni | 22,7 g |
dels quals sucres | 2,97 g |
Proteïnes | 4,97 g |
Sal | 1,72 g |
En una olla porta aigua amb una mica de sal al punt d’ebullició. Afegeix tallarins i deixa bullir durant 3 min. Pica all i gingebre. En una olla escalfa un raig d’oli. Sofregeix all, gingebre i la part blanca de la ceba tendra. Incorpora els xampinyons portobello i sofregeix 3-5 min fins que es daurin. Divideix el brou entre bols o plats fondos per servir. En cada plat col·loca tallarins i acaba amb ceba cruixent i la part verda de la ceba tendra. Instrucciones Instrucciones En una olla escalfa un raig d’oli. Sofregeix all, gingebre i la part blanca de la ceba tendra. Incorpora els xampinyons portobello i sofregeix 3-5 min fins que es daurin. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Cuina pas a pas
Els tallarins:
Escorre i reserva en un bol amb aigua freda.Mise en place:
Talla ceba tendra en angle, separant la part verda de la part blanca.
Talla xampinyons portobello en làmines. El brou:
Afegeix brou, salsa de soja, salsa hoisin i 1 litre d’aigua per cada pastilla de brou. Bull 5 min.
Disol pasta miso en el brou. Apaga el foc i corregeix la sal. El teu plat:
Si t’agrada el picant, afegeix sriracha. Paso 5
Paso 6
Cuina
pas a pasEl brou:
Afegeix brou, salsa de soja, salsa hoisin i 1 litre d’aigua per cada pastilla de brou. Bull 5 min.
Disol pasta miso en el brou. Apaga el foc i corregeix la sal. Paso 6
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕