RECEPTES

Ramen de champiñones portobello

El ramen es un plato que tiene sus orígenes en China. Fue en el siglo XVII que desembarcó en Japón a través de Zhu que fue un político y escritor chino exiliado tras la derrota de la dinastía Ming. El entonces rey feudal japonés acogió Zhu y para agradecerle, Zhu le preparó un plato de fideos con caldo. Nació el ramen. #Vegano

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • Ceba cruixent fregida
  • Ceba tendra japonesa
  • All
  • Brou vegetal (Api)
  • Tallarines tomoshiraga somen (Gluten)
  • Xampinyons Portobello
  • Salsa hoisin (Gluten, Cacauets, Soja, Sèsam)
  • Gingebre fresc
  • Pasta de miso (Soja)
  • Sriracha
  • Salsa de soja (Soja, Gluten, Sulfits)

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Olla

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic135,2 Kcal
Greixos2,87 g
dels quals saturats1,23 g
Hidrats de carboni22,7 g
dels quals sucres2,97 g
Proteïnes4,97 g
Sal1,72 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • Ceba cruixent fregida
  • Ceba tendra japonesa
  • All
  • Brou vegetal (Api)
  • Tallarines tomoshiraga somen (Gluten)
  • Xampinyons Portobello
  • Salsa hoisin (Gluten, Cacauets, Soja, Sèsam)
  • Gingebre fresc
  • Pasta de miso (Soja)
  • Sriracha
  • Salsa de soja (Soja, Gluten, Sulfits)

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Olla

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic135,2 Kcal
Greixos2,87 g
dels quals saturats1,23 g
Hidrats de carboni22,7 g
dels quals sucres2,97 g
Proteïnes4,97 g
Sal1,72 g

Cuina pas a pas

Cuina
pas a pas

Els tallarins:

En una olla porta aigua amb una mica de sal al punt d’ebullició. Afegeix tallarins i deixa bullir durant 3 min.
Escorre i reserva en un bol amb aigua freda.

Los tallarines Ramen de portobello

Mise en place:

Pica all i gingebre.
Talla ceba tendra en angle, separant la part verda de la part blanca.
Talla xampinyons portobello en làmines. 

El brou:

En una olla escalfa un raig d’oli. Sofregeix all, gingebre i la part blanca de la ceba tendra. Incorpora els xampinyons portobello i sofregeix 3-5 min fins que es daurin.
Afegeix brou, salsa de soja, salsa hoisin i 1 litre d’aigua per cada pastilla de brou. Bull 5 min.
Disol pasta miso en el brou. Apaga el foc i corregeix la sal. 

El teu plat:

Divideix el brou entre bols o plats fondos per servir. En cada plat col·loca tallarins i acaba amb ceba cruixent i la part verda de la ceba tendra.
Si t’agrada el picant, afegeix sriracha. 

Paso 5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Paso 6

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

La ensalada - Salmon espinaca

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?