RECEPTES
Valor energètic | 194,7 Kcal |
Greixos | 4,4 g |
dels quals saturats | 2,5 g |
Hidrats de carboni | 22,8 g |
dels quals sucres | 1,9 g |
Proteïnes | 8,6 g |
Sal | 0,2 g |
Valor energètic | 194,7 Kcal |
Greixos | 4,4 g |
dels quals saturats | 2,5 g |
Hidrats de carboni | 22,8 g |
dels quals sucres | 1,9 g |
Proteïnes | 8,6 g |
Sal | 0,2 g |
Preescalfa el forn a 200ºC, calor amunt i avall. Pela i talla la carbassa en daus. Pica el kale. Col·loca aigua en una olla, afegeix sal i porta a ebullició. Escalfa un raig d’oli en una paella. paso 6 paso 6Cuina pas a pas
El forn:
La carbassa:
Col·loca en una safata, afegeix un raig d’oli, salpebra i enforna 15 minuts aprox o fins que estigui tendre.Mise en place:
Talla escalunya en brunoise (daus petits).
Pica all. Els rigatoni:
Afegeix pasta i cuina 12 minuts o fins al punt desitjat.
Escorre i reserva. La salsa:
Afegeix all, escalunya i salta a foc fort.
Afegeix kale i salta. Després, afegeix carbassa, mantega i salta a foc fort.
Afegeix rigatoni i combina bé. Salpebra.
Serveix i acaba amb parmesà. paso 6
Cuina
pas a paspaso 6
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕