RECEPTES

Risotto al estilo thai con pollo y crema de coco

La crema de coco tiene propiedades eficaces para fortalecer el sistema inmunológico. Algunos investigadores incluso han encontrado que los ácidos grasos de la crema de coco podrían ayudar en el tratamiento de infecciones. Además, es una excelente alternativa en reemplazo de la crema de leche para las personas intolerantes a la lactosa o vegetarianas. Por su sabor ligero, se puede utilizar para la preparación de platos dulces, salados y variedad de salsas.

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • Bròquil
  • Coriandre
  • Pit de pollastre
  • Brou vegetal (Api)
  • Llet de coco
  • Arròs arborio
  • Xampinyons Portobello
  • Llima
  • Pastanaga
  • Ceba tendra
  • Curri en pols

Estris necessaris

  • Ganivet
  • Taula de tallar
  • Olla
  • Paella gran

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic124,5 Kcal
Greixos6,3 g
dels quals saturats4,0 g
Hidrats de carboni9,8 g
dels quals sucres1,3 g
Proteïnes7,2 g
Sal0,4 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • Bròquil
  • Coriandre
  • Pit de pollastre
  • Brou vegetal (Api)
  • Llet de coco
  • Arròs arborio
  • Xampinyons Portobello
  • Llima
  • Pastanaga
  • Ceba tendra
  • Curri en pols

Estris necessaris

  • Ganivet
  • Taula de tallar
  • Olla
  • Paella gran

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic124,5 Kcal
Greixos6,3 g
dels quals saturats4,0 g
Hidrats de carboni9,8 g
dels quals sucres1,3 g
Proteïnes7,2 g
Sal0,4 g

Cuina pas a pas

Cuina
pas a pas

Mise en place:

Pica ceba, pastanaga i xampinyons.
Talla el bròquil en petits ramells.
Talla el pollastre a daus petits. Salpebra. 

Prepara los ingredientes - Risotto al estilo thai

El brou:

En una olla escalfa aigua amb pastilla de brou (0,5 l d’aigua per pastilla de brou). 

A la paella:

Escalfa oli en una paella gran i dora el pollastre. Reserva. En la mateixa paella afegeix un altre rajolí d’oli i salteja arròs, ceba i pastanaga. Salpebra. Remou 2-3 minuts i després afegeix la meitat del brou. Deixa bullir 5 min a foc mitjà-baix. 

El risotto:

A la mateixa paella, afegeix la resta del brou, xampinyons, bròquil, curri i pollastre. Cuina a foc mitjà-baix 12-15 min fins que l’arròs estigui al dente. Abans de servir, incorpora la crema de coco. Salpebra al gust.
Serveix el risotto amb trossos de llima i fulles de coriandre. 

paso 5

paso 5

paso 6

paso 6

El bulgur Merluza a la plancha

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?