RECEPTES
Valor energètic | 124,5 Kcal |
Greixos | 6,3 g |
dels quals saturats | 4,0 g |
Hidrats de carboni | 9,8 g |
dels quals sucres | 1,3 g |
Proteïnes | 7,2 g |
Sal | 0,4 g |
Valor energètic | 124,5 Kcal |
Greixos | 6,3 g |
dels quals saturats | 4,0 g |
Hidrats de carboni | 9,8 g |
dels quals sucres | 1,3 g |
Proteïnes | 7,2 g |
Sal | 0,4 g |
Pica ceba, pastanaga i xampinyons. En una olla escalfa aigua amb pastilla de brou (0,5 l d’aigua per pastilla de brou). Escalfa oli en una paella gran i dora el pollastre. Reserva. En la mateixa paella afegeix un altre rajolí d’oli i salteja arròs, ceba i pastanaga. Salpebra. Remou 2-3 minuts i després afegeix la meitat del brou. Deixa bullir 5 min a foc mitjà-baix. A la mateixa paella, afegeix la resta del brou, xampinyons, bròquil, curri i pollastre. Cuina a foc mitjà-baix 12-15 min fins que l’arròs estigui al dente. Abans de servir, incorpora la crema de coco. Salpebra al gust. paso 5 paso 6 paso 6Cuina pas a pas
Mise en place:
Talla el bròquil en petits ramells.
Talla el pollastre a daus petits. Salpebra.El brou:
A la paella:
El risotto:
Serveix el risotto amb trossos de llima i fulles de coriandre. paso 5
paso 6
Cuina
pas a paspaso 6
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕