RECEPTES
Valor energètic | 92,5 Kcal |
Greixos | 2,4 g |
dels quals saturats | 1,4 g |
Hidrats de carboni | 12,7 g |
dels quals sucres | 1,2 g |
Proteïnes | 3,8 g |
Sal | 1,1 g |
Valor energètic | 92,5 Kcal |
Greixos | 2,4 g |
dels quals saturats | 1,4 g |
Hidrats de carboni | 12,7 g |
dels quals sucres | 1,2 g |
Proteïnes | 3,8 g |
Sal | 1,1 g |
Posa el forn a 200º i escalfa el brou: 1 litre d’aigua per 2 pastilles de brou. Talla les escalunyes en quarts (a lo llarg). Pica l’all i parteix la llimona. Escalfa oli en una paella gran i fonda. Salta l’all i el carbassó picat durant 1-2 min. Mentrestant, en una altra paella, salta les làmines de carbassó fins que s’hagin estovat i alliberat una mica de líquid. Quan el risotto estigui al seu punt, apaga el foc. Quan el risotto estigui al seu punt, apaga el foc.Cuina pas a pas
Abans de començar:
Les escalunyes:
Posa-les en un paper d’alumini i forma un bol.
Afegeix vinagre balsàmic, un raig d’oli i salpebra.
Enforna al mig del forn durant 15-20 min, fins que caramelitzin pel balsàmic. Mise en place:
Amb un pelador, fes làmines del carbassó fins arribar al centre amb llavors.
Pica el centre del carbassó en trossos fins.Comencem el risotto:
Afegeix l’arròs i salta 1-2 min més.
A foc mitjà, afegeix brou, 1 dl a la vegada, i remena fins que l’arròs hagi absorbit el líquid. Repeteix fins tenir l’arròs ‘al dente’, 25-30 min.Les làmines de carbassó:
Salpebra.
Retira del foc i afegeix suc de llimona.L'acabat:
Salpebra.
Afegeix parmesà i escalunyes caramelitzades.
Remena i serveix amb les làmines de carbassó.Cuina
pas a pasL'acabat:
Salpebra.
Afegeix parmesà i escalunyes caramelitzades.
Remena i serveix amb les làmines de carbassó.
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕