RECEPTES

Salmó a la taronja amb puré de patates i mongetes verdes

El plat típic que preparem amb taronja és el pollastre a la taronja. Ara, oblida't d'això perquè com a bon amant del salmó et tornarà boig aquesta salsa enganxosa de mel, taronja, soja i all. La recepta és molt fàcil, però amb un resultat deliciós.

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • Mel
  • Taronja
  • All
  • Patata
  • Salmó (Peix)
  • Salsa de soja (Soja, Gluten, Sulfits)
  • Mongeta verdes

Estris necessaris

  • Ganivet
  • Taula de tallar
  • Paella
  • Olla petita x2

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic186,4 Kcal
Greixos3,2 g
dels quals saturats0,8 g
Hidrats de carboni10,5 g
dels quals sucres1,3 g
Proteïnes6,0 g
Sal0,1 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • Mel
  • Taronja
  • All
  • Patata
  • Salmó (Peix)
  • Salsa de soja (Soja, Gluten, Sulfits)
  • Mongeta verdes

Estris necessaris

  • Ganivet
  • Taula de tallar
  • Paella
  • Olla petita x2

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic186,4 Kcal
Greixos3,2 g
dels quals saturats0,8 g
Hidrats de carboni10,5 g
dels quals sucres1,3 g
Proteïnes6,0 g
Sal0,1 g

Cuina pas a pas

Cuina
pas a pas

L'aigua:

Escalfa aigua lleugerament salada en dues olles (per a les mongetes i les patates). 

El agua - Salmon a la naranja

Mise en place:

Pela i talla la patata en daus petits.
Talla les puntes de les mongetes.
Talla la taronja per la meitat. Espremeix-ne la meitat i talla l’altra meitat en mitges llunes.
Pica l’all. 

Les patates i les mongetes:

Bull els daus de patata, 10-12 min.
Escorre i afegeix un raig d’oli d’oliva i salpebra.
Fes-ne puré amb una forquilla. 

Bull les mongetes 10-15 min.
Escorre i reserva. 

El salmó:

Escalfa oli en una paella i cuina el salmó a la planxa, 3-4 min per costat aprox. Salpebra al gust.
Quan li gires la volta, afegeix l’all. Deixa fregir 1 min amb el salmó i després afegeix suc de taronja. Deixa evaporar a la meitat. Posa el salmó a un costat de la paella i afegeix salsa de soja i mel. Combina bé i deixa bullir 30 s – 1 min. La salsa quedarà enganxosa.
Amara el salmó en la salsa.

El teu plat:

Serveix el salmó amb puré, mongetes i taronja tallada. 

paso 6

paso 6

El bulgur Merluza a la plancha

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?