RECEPTES
Valor energètic | 167,2 Kcal |
Greixos | 5,9 g |
dels quals saturats | 1,3 g |
Hidrats de carboni | 9,6 g |
dels quals sucres | 1,8 g |
Proteïnes | 15,2 g |
Sal | 0,2 g |
Valor energètic | 167,2 Kcal |
Greixos | 5,9 g |
dels quals saturats | 1,3 g |
Hidrats de carboni | 9,6 g |
dels quals sucres | 1,8 g |
Proteïnes | 15,2 g |
Sal | 0,2 g |
Preescalfa el forn a 220ºC. Calor a dalt i a baix. Posa arròs, aigua i una mica de sal en una olla Pica la ceba tendra i reserva. Col·loca els ramells de bròquil en una safata de forn i afegeix un raig d’oli d’oliva. Salpebra. OPCIÓ: Salteja el bròquil en una paella. Fes el salmó a la planxa fins al punt desitjat. Serveix el salmó amb arròs jasmine, bròquil, ceba tendra i llavors de sèsam per sobre. Serveix el salmó amb arròs jasmine, bròquil, ceba tendra i llavors de sèsam per sobre. Cuina pas a pas
El forn:
(Si no tens forn o no vols utilitzar-lo pots fer el bròquil a la planxa.)L'arros:
(2 mesures d’aigua per cada mesura d’arròs).
Porta al punt d’ebullició i baixa el foc al mínim.
Bull tapat 15 minuts o fins que l’arròs hagi absorbit l’aigua. Mise en place:
Talla el bròquil en petits ramells. El bròquil:
Rost al centre del forn 15 min aprox. o fins que estiguin tendres al perforar amb una forquilla. El salmó:
Foc mitjà-baix, poc oli, primer el costat de la pell (4-5 min), després 2-3 min per l’altre costat.
Quan el salmó estigui llest, distribueix la salsa teriyaki per sobre i deixa que el salmó s’impregni. Retira del foc. Serveix el teu plat:
Cuina
pas a pasServeix el teu plat:
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕