RECEPTES

Salmó teriyaki amb arròs jasmine i bròquil rostit

El terme teri en teriyaki significa brillant i aquest és el secret per aconseguir aquest plat: cobreixes el salmó amb el glassejat de teriyaki per donar-li un sabor increïble dolç-salat i un brillantor atractiu i radiant. Simplement deliciós! I a més, és ràpid i fàcil.

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • Salsa Teriyaki (Soja, Gluten)
  • Bròquil
  • Ceba tendra japonesa
  • Sèsam torrat (Sèsam)
  • Salmó (Peix)
  • Arròs de gessamí

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Olla petita
  • Paella

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic167,2 Kcal
Greixos5,9 g
dels quals saturats1,3 g
Hidrats de carboni9,6 g
dels quals sucres1,8 g
Proteïnes15,2 g
Sal0,2 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • Salsa Teriyaki (Soja, Gluten)
  • Bròquil
  • Ceba tendra japonesa
  • Sèsam torrat (Sèsam)
  • Salmó (Peix)
  • Arròs de gessamí

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Olla petita
  • Paella

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic167,2 Kcal
Greixos5,9 g
dels quals saturats1,3 g
Hidrats de carboni9,6 g
dels quals sucres1,8 g
Proteïnes15,2 g
Sal0,2 g

Cuina pas a pas

Cuina
pas a pas

El forn:

Preescalfa el forn a 220ºC. Calor a dalt i a baix.
(Si no tens forn o no vols utilitzar-lo pots fer el bròquil a la planxa.)

El horno

L'arros:

Posa arròs, aigua i una mica de sal en una olla
(2 mesures d’aigua per cada mesura d’arròs).
Porta al punt d’ebullició i baixa el foc al mínim.
Bull tapat 15 minuts o fins que l’arròs hagi absorbit l’aigua. 

Mise en place:

Pica la ceba tendra i reserva.
Talla el bròquil en petits ramells. 

El bròquil:

Col·loca els ramells de bròquil en una safata de forn i afegeix un raig d’oli d’oliva. Salpebra.
Rost al centre del forn 15 min aprox. o fins que estiguin tendres al perforar amb una forquilla. 

OPCIÓ: Salteja el bròquil en una paella. 

El salmó:

Fes el salmó a la planxa fins al punt desitjat.
Foc mitjà-baix, poc oli, primer el costat de la pell (4-5 min), després 2-3 min per l’altre costat.
Quan el salmó estigui llest, distribueix la salsa teriyaki per sobre i deixa que el salmó s’impregni. Retira del foc. 

Serveix el teu plat:

Serveix el salmó amb arròs jasmine, bròquil, ceba tendra i llavors de sèsam per sobre. 

Sirve tu plato - Salmon teriyaki

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?