RECEPTES

Rellom de porc caramel·litzat amb arròs salvatge i verdures al forn

Aquest plat deliciós, d'inspiració asiàtica, reuneix els sabors que pensaves que només podries trobar en restaurants d'alta cuina. Avui ho tens a casa teva! El rellom de porc es prepara al forn amb un recobriment a base de salsa de soia, mel i una mica de mostassa de Dijon.

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • Mel
  • Filet
  • Mostassa (Mostassa)
  • Pebrot vermell
  • Pastanaga
  • Arròs salvatge
  • Ceba tendra
  • Salsa de soja (Soja, Gluten, Sulfits)
  • Mongeta verdes

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Olla petita
  • Safata de forn
  • Paella gran
  • Bol petit

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic93,2 Kcal
Greixos3,5 g
dels quals saturats1,5 g
Hidrats de carboni7,2 g
dels quals sucres0,1 g
Proteïnes7,5 g
Sal0,1 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • Mel
  • Filet
  • Mostassa (Mostassa)
  • Pebrot vermell
  • Pastanaga
  • Arròs salvatge
  • Ceba tendra
  • Salsa de soja (Soja, Gluten, Sulfits)
  • Mongeta verdes

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Olla petita
  • Safata de forn
  • Paella gran
  • Bol petit

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic93,2 Kcal
Greixos3,5 g
dels quals saturats1,5 g
Hidrats de carboni7,2 g
dels quals sucres0,1 g
Proteïnes7,5 g
Sal0,1 g

Cuina pas a pas

Cuina
pas a pas

El horno:

Calienta el horno a 220°C, calor arriba y abajo. 

El horno

El arroz:

En una olla pequeña lleva agua (2 vasos de agua por cada vaso de arroz) y arroz con una pizca de sal al punto de ebullición con la tapa puesta.
Reduce la temperatura a un mínimo y deja hervir con tapa hasta que se haya absorbido el agua (10-15min). Reserva en la misma olla.

Las verduras:

Limpia el pimiento y córtalo en tiras finas. Pela la zanahoria y córtala en rodajas. Corta la cebolla en juliana. Pon todo en una bandeja de horno, aliña con aceite de oliva y salpimienta.
Asa en medio del horno hasta que las verduras estén tiernas, 20 min.  

El solomillo:

Calienta aceite en una sartén a fuego medio-alto.
Dora el solomillo por todos lados (2-3 min/lado) y salpimienta.
Aprovecha para quitarle las puntas a las judías.

Al horno:

Cuando estén las verduras en el horno. Sacalas y reservalas en otro recipiente.
Pon el solomillo y las judías en la bandeja y aliña con aceite y salpimienta. Cocina en medio del horno hasta el punto deseado (aprox15min). La temperatura ideal interna para el solomillo de cerdo es 70°C. 

El glaseado:

Calienta la misma sartén , sin limpiarla, a fuego medio y añade salsa de soja, miel y mostaza.
Remover hasta que esté caliente.
Divide el arroz entre los platos y añade las verduras.
Acaba poniendo lonchas de solomillo rociados del glaseado encima.

El glaseado - Solomillo de cerdo glaseado

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?