RECEPTES

Souvlaki de carabassa amb iogurt de cogombre i formatge feta

El Souvlaki és un plat típic de la cuina grega. El secret està en les espècies. En aquesta versió, totalment vegetariana, hem optat per la carabassa com l'ingredient estrella. S'assaona amb una mescla d'espècies amb molta textura i molts matisos. El contrast el dona l'amanida fresca i la salsa de iogurt amb cogombre.Plat ric en fibra, potassi i vitamina C. #VEGETARIANA

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • Llimona
  • All
  • Anet fresc
  • Escalunyes
  • Pa de pita (Gluten)
  • Iogurt grec (Lactis)
  • Formatge feta (Lactis)
  • Mix Souvlaki de carbassa
  • Carbassa
  • Cogombre
  • Tomàquet

Estris necessaris

  • Ganivet
  • Taula de tallar
  • Safata de forn
  • Ratlladora

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic69,8 Kcal
Greixos1,6 g
dels quals saturats0,9 g
Hidrats de carboni10,6 g
dels quals sucres1,5 g
Proteïnes2,5 g
Sal0,1 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • Llimona
  • All
  • Anet fresc
  • Escalunyes
  • Pa de pita (Gluten)
  • Iogurt grec (Lactis)
  • Formatge feta (Lactis)
  • Mix Souvlaki de carbassa
  • Carbassa
  • Cogombre
  • Tomàquet

Estris necessaris

  • Ganivet
  • Taula de tallar
  • Safata de forn
  • Ratlladora

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic69,8 Kcal
Greixos1,6 g
dels quals saturats0,9 g
Hidrats de carboni10,6 g
dels quals sucres1,5 g
Proteïnes2,5 g
Sal0,1 g

Cuina pas a pas

Cuina
pas a pas

El forn:

Escalfa el forn a 225 °C. 

El horno

La carabassa:

Pela i tala la carabassa en daus d’1 cm.
Estén-los sobre una safata de forn i assaona amb la meitat de les espècies. Afegeix un chorrito d’oli d’oliva.
Enforna 15-20 min fins torrats.

Prepara els ingredients:

Pela i lleva llavors del cogombre.
Curta cogombre i tomàquet en daus.
Pica all i anet (sense incloure les branques més gruixudes).
Curta chalota en làmines.
Ratlla llimona i tala per la meitat.
Esprem la llimona. 

Les verdures:

Mescla la meitat de les chalotas amb la meitat del suc de llimona. Salpimienta i reserva.
Barreja tomàquet, ¾ del cogombre, la meitat de l’anet, chalotas restants, all i la meitat de la ratlladura de llimona. Afegeix oli, espècies restants i salpimienta.

La salsa:

Combina iogurt amb la resta de cogombre, anet, suc i ratlladura de llimona. Salpimienta. 

El teu plat:

Escalfa el pa xiula i serveix amb carabassa, amanida, formatge feta, chalotas marinades i salsa de iogurt. 

Sirve tu plato - Souvlaki de calabaza

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?