RECEPTES
Valor energètic | 69,8 Kcal |
Greixos | 1,6 g |
dels quals saturats | 0,9 g |
Hidrats de carboni | 10,6 g |
dels quals sucres | 1,5 g |
Proteïnes | 2,5 g |
Sal | 0,1 g |
Valor energètic | 69,8 Kcal |
Greixos | 1,6 g |
dels quals saturats | 0,9 g |
Hidrats de carboni | 10,6 g |
dels quals sucres | 1,5 g |
Proteïnes | 2,5 g |
Sal | 0,1 g |
Escalfa el forn a 225 °C. Pela i tala la carabassa en daus d’1 cm. Pela i lleva llavors del cogombre. Mescla la meitat de les chalotas amb la meitat del suc de llimona. Salpimienta i reserva. Combina iogurt amb la resta de cogombre, anet, suc i ratlladura de llimona. Salpimienta. Escalfa el pa xiula i serveix amb carabassa, amanida, formatge feta, chalotas marinades i salsa de iogurt. Escalfa el pa xiula i serveix amb carabassa, amanida, formatge feta, chalotas marinades i salsa de iogurt. Cuina pas a pas
El forn:
La carabassa:
Estén-los sobre una safata de forn i assaona amb la meitat de les espècies. Afegeix un chorrito d’oli d’oliva.
Enforna 15-20 min fins torrats.Prepara els ingredients:
Curta cogombre i tomàquet en daus.
Pica all i anet (sense incloure les branques més gruixudes).
Curta chalota en làmines.
Ratlla llimona i tala per la meitat.
Esprem la llimona. Les verdures:
Barreja tomàquet, ¾ del cogombre, la meitat de l’anet, chalotas restants, all i la meitat de la ratlladura de llimona. Afegeix oli, espècies restants i salpimienta. La salsa:
El teu plat:
Cuina
pas a pasEl teu plat:
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕