RECEPTES
Valor energètic | 172,9 Kcal |
Greixos | 4,1 g |
dels quals saturats | 1,0 g |
Hidrats de carboni | 16,7g |
dels quals sucres | 1,8 g |
Proteïnes | 3,6 g |
Sal | 0,5 g |
Valor energètic | 172,9 Kcal |
Greixos | 4,1 g |
dels quals saturats | 1,0 g |
Hidrats de carboni | 16,7g |
dels quals sucres | 1,8 g |
Proteïnes | 3,6 g |
Sal | 0,5 g |
Preescalfa el forn a 200ºC, calor a dalt i a baix. Talla patates a daus petits i pica all. Col·loca en una safata de forn amb oli d’oliva, sal i pebre. Enforna fins que estiguin tendres, 20 min aprox. Talla llima per la meitat. Pica tomàquet i coriandre. combina amb l’altra meitat de ceba picada i suc de llima restant. Salpebra. Talla tofu a daus i combina amb mix d’espècies. Escalfa les tortillas 3 min al forn. paso 6 paso 6Cuina pas a pas
Les patates:
El guacamole:
Pica ceba i divideix en dues parts. Una meitat combina-la amb suc de mitja llima, xipotle (picant! afegeix al gust) i alvocat. Aixafa tot amb una forquilla fins a obtenir puré.
Corregeix amb sal.Pico de gallo:
El tofu:
Salteja en una paella amb un raig d’oli d’oliva fins a daurar. El teu plat:
Unta-les amb guacamole, afegeix tofu, patates i acaba amb salsa pico de gallo per sobre. paso 6
Cuina
pas a paspaso 6
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕