RECEPTES

Tacos de tofu amb guacamole i pico de gallo

El tofu és una proteïna 100% vegetal elaborada a partir del gra de soja. Aquest aliment està molt de moda degut al seu alt contingut en calci i al seu gran aport de proteïnes. El tofu és, bàsicament, llet de soja quallada i el seu aspecte és similar al del formatge fresc. Aquest aliment va ser importat des d'Orient, especialment des de Japó i la Xina, i pot utilitzar-se com a ingredient principal en un plat o com acompanyant. Aquí en uns tacos mexicans.

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • Chipotle
  • Coriandre
  • Tortilla de blat blanc (Gluten)
  • All
  • All en pols (All)
  • Tofu (Soja)
  • Alvocat
  • Llima
  • Patata
  • Ceba vermella
  • Tomàquet

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Paella

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic172,9 Kcal
Greixos4,1 g
dels quals saturats1,0 g
Hidrats de carboni16,7g
dels quals sucres1,8 g
Proteïnes3,6 g
Sal0,5 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • Chipotle
  • Coriandre
  • Tortilla de blat blanc (Gluten)
  • All
  • All en pols (All)
  • Tofu (Soja)
  • Alvocat
  • Llima
  • Patata
  • Ceba vermella
  • Tomàquet

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Paella

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic172,9 Kcal
Greixos4,1 g
dels quals saturats1,0 g
Hidrats de carboni16,7g
dels quals sucres1,8 g
Proteïnes3,6 g
Sal0,5 g

Cuina pas a pas

Cuina
pas a pas

Les patates:

Preescalfa el forn a 200ºC, calor a dalt i a baix. 

Talla patates a daus petits i pica all. Col·loca en una safata de forn amb oli d’oliva, sal i pebre. Enforna fins que estiguin tendres, 20 min aprox. 

El horno

El guacamole:

Talla llima per la meitat.
Pica ceba i divideix en dues parts. Una meitat combina-la amb suc de mitja llima, xipotle (picant! afegeix al gust) i alvocat. Aixafa tot amb una forquilla fins a obtenir puré.
Corregeix amb sal. 

Pico de gallo:

Pica tomàquet i coriandre. combina amb l’altra meitat de ceba picada i suc de llima restant. Salpebra. 

El tofu:

Talla tofu a daus i combina amb mix d’espècies.
Salteja en una paella amb un raig d’oli d’oliva fins a daurar. 

El teu plat:

Escalfa les tortillas 3 min al forn.
Unta-les amb guacamole, afegeix tofu, patates i acaba amb salsa pico de gallo per sobre. 

paso 6

paso 6

El bulgur Merluza a la plancha

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?