RECEPTES

Tapa de lomo alto con brócoli asado y mantequilla de tomillo

El día que te permites comer carne roja, ¡que sea buena! Aquí Let’s cook propone un corte muy sabroso que se fríe en su propia grasa. A la sartén, a la parrilla o a la barbacoa – como más te guste. La carne está acompañada con una mantequilla aromática de ajo y tomillo fresco. Plato rico en hierro y proteína.

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • Bròquil
  • All
  • Farigola fresc
  • Patata
  • Crostó de vedella
  • Mantega (Lactis)

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Paella
  • Bol petit
  • Safata de forn

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic183,3 Kcal
Greixos10,4 g
dels quals saturats5,0 g
Hidrats de carboni4,0 g
dels quals sucres1,1 g
Proteïnes13,0 g
Sal0,0 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • Bròquil
  • All
  • Farigola fresc
  • Patata
  • Crostó de vedella
  • Mantega (Lactis)

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Paella
  • Bol petit
  • Safata de forn

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic183,3 Kcal
Greixos10,4 g
dels quals saturats5,0 g
Hidrats de carboni4,0 g
dels quals sucres1,1 g
Proteïnes13,0 g
Sal0,0 g

Cuina pas a pas

Cuina
pas a pas

Mise en place:

Preescalfa el forn a 225ºC.

Talla les patates en palets fins i el bròquil en petits ramells. Estén-ho tot sobre una safata de forn i afegeix un raig d’oli d’oliva. Salpebra.

Enforna uns 30 minuts, o fins que les patates estiguin tendres (quan les perforis amb una forquilla). Recorda remoure de tant en tant. 

Prepara los ingredientes - Tapa de lomo alto

La mantega de farigola:

Separa les fulles de farigola dels seus troncs i pica l’all. Barreja-ho amb la mantega i afegeix una mica de sal. Remou bé. 

El teu filet:

Salpebra la carn per ambdós costats.

Fes-la a la paella o a la graella/barbacoa a foc mitjà-alt fins al punt desitjat.

Serveix amb patates, bròquil i amb la mantega de farigola per sobre. 

paso 4

paso 4

paso 5

paso 5

paso 6

paso 6

El bulgur Merluza a la plancha

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?