RECEPTES
Valor energètic | 183,3 Kcal |
Greixos | 10,4 g |
dels quals saturats | 5,0 g |
Hidrats de carboni | 4,0 g |
dels quals sucres | 1,1 g |
Proteïnes | 13,0 g |
Sal | 0,0 g |
Valor energètic | 183,3 Kcal |
Greixos | 10,4 g |
dels quals saturats | 5,0 g |
Hidrats de carboni | 4,0 g |
dels quals sucres | 1,1 g |
Proteïnes | 13,0 g |
Sal | 0,0 g |
Preescalfa el forn a 225ºC. Talla les patates en palets fins i el bròquil en petits ramells. Estén-ho tot sobre una safata de forn i afegeix un raig d’oli d’oliva. Salpebra. Enforna uns 30 minuts, o fins que les patates estiguin tendres (quan les perforis amb una forquilla). Recorda remoure de tant en tant. Separa les fulles de farigola dels seus troncs i pica l’all. Barreja-ho amb la mantega i afegeix una mica de sal. Remou bé. Salpebra la carn per ambdós costats. Fes-la a la paella o a la graella/barbacoa a foc mitjà-alt fins al punt desitjat. Serveix amb patates, bròquil i amb la mantega de farigola per sobre. paso 4 paso 5 paso 6 Preescalfa el forn a 225ºC. Talla les patates en palets fins i el bròquil en petits ramells. Estén-ho tot sobre una safata de forn i afegeix un raig d’oli d’oliva. Salpebra. Enforna uns 30 minuts, o fins que les patates estiguin tendres (quan les perforis amb una forquilla). Recorda remoure de tant en tant. paso 6Cuina pas a pas
Mise en place:
La mantega de farigola:
El teu filet:
paso 4
paso 5
paso 6
Cuina
pas a pasMise en place:
paso 6
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕