RECEPTES
Valor energètic | 114,0 Kcal |
Greixos | 2,2 g |
dels quals saturats | 0,3 g |
Hidrats de carboni | 12,3 g |
dels quals sucres | 3,7 g |
Proteïnes | 9,3 g |
Sal | 0,2 g |
Valor energètic | 114,0 Kcal |
Greixos | 2,2 g |
dels quals saturats | 0,3 g |
Hidrats de carboni | 12,3 g |
dels quals sucres | 3,7 g |
Proteïnes | 9,3 g |
Sal | 0,2 g |
Posa arròs, aigua i un pessic de sal en una olla Ralla o pica finament l’all. combina amb soja, 0,5 dl d’aigua, sucre morè, vinagre i maizena en una olla petita. Deixa bullir un instant fins que tingui textura. Talla el bròquil en ramets. Fregueix el bròquil uns minuts en una paella amb una mica d’oli. Fregueix el tofu en una paella amb una mica d’oli. Quan estigui daurat, afegeix-li la resta de la salsa. Després retira del foc i serveix amb arròs i bròquil. paso 6 paso 6Cuina pas a pas
L'arros:
(2 gots d’aigua per cada got d’arròs).
Porta al punt d’ebullició i baixa el foc al mínim.
Deixa bullir tapat 10-15 min o fins que l’arròs hagi absorbit l’aigua. La salsa:
Reserva. Mise en place:
Talla el tofu en llesques d’1 cm de gruix.
Pica la caiena en branca (picant: la quantitat la decideixes tu). El bròquil:
Quan estigui, afegeix la caiena i la meitat de la salsa. Remena, retira del foc i reserva. El tofu:
Posa llavors de sèsam i espàrrec pèsol per sobre. paso 6
Cuina
pas a paspaso 6
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕