RECEPTES

Tofu a la plancha en salsa pegajosa con brócoli picante y arroz jazmín

El tofu es un alimento popular derivado de la soja. Se elabora cuajando la leche fresca de soja, presionándola en un bloque sólido y luego enfriándola, de la misma manera que el queso se hace cuajando y solidificando la leche. Como muchos alimentos de soja, el tofu se originó en China. La leyenda dice que fue descubierta hace 2000 años por un cocinero chino que accidentalmente cuajó la leche de soja cuando agregó algas nigari. Plato rico en hierro y proteína. #Vegano

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • Germinat d'esparrec
  • Bròquil
  • All
  • Cayena (en branca)
  • Tofu (Soja)
  • Sèsam torrat (Sèsam)
  • Midó de blat de moro
  • Salsa de soja (Soja, Gluten, Sulfits)
  • Arròs de gessamí
  • Vinagre Blanc
  • Sucre morè

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Olla petita
  • Paella
  • Bol petit

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic114,0 Kcal
Greixos2,2 g
dels quals saturats0,3 g
Hidrats de carboni12,3 g
dels quals sucres3,7 g
Proteïnes9,3 g
Sal0,2 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • Germinat d'esparrec
  • Bròquil
  • All
  • Cayena (en branca)
  • Tofu (Soja)
  • Sèsam torrat (Sèsam)
  • Midó de blat de moro
  • Salsa de soja (Soja, Gluten, Sulfits)
  • Arròs de gessamí
  • Vinagre Blanc
  • Sucre morè

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Olla petita
  • Paella
  • Bol petit

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic114,0 Kcal
Greixos2,2 g
dels quals saturats0,3 g
Hidrats de carboni12,3 g
dels quals sucres3,7 g
Proteïnes9,3 g
Sal0,2 g

Cuina pas a pas

Cuina
pas a pas

L'arros:

Posa arròs, aigua i un pessic de sal en una olla
(2 gots d’aigua per cada got d’arròs).
Porta al punt d’ebullició i baixa el foc al mínim.
Deixa bullir tapat 10-15 min o fins que l’arròs hagi absorbit l’aigua.

El arroz

La salsa:

Ralla o pica finament l’all. combina amb soja, 0,5 dl d’aigua, sucre morè, vinagre i maizena en una olla petita. Deixa bullir un instant fins que tingui textura.
Reserva.

Mise en place:

Talla el bròquil en ramets.
Talla el tofu en llesques d’1 cm de gruix.
Pica la caiena en branca (picant: la quantitat la decideixes tu). 

El bròquil:

Fregueix el bròquil uns minuts en una paella amb una mica d’oli.
Quan estigui, afegeix la caiena i la meitat de la salsa. Remena, retira del foc i reserva.

El tofu:

Fregueix el tofu en una paella amb una mica d’oli. Quan estigui daurat, afegeix-li la resta de la salsa. Després retira del foc i serveix amb arròs i bròquil.
Posa llavors de sèsam i espàrrec pèsol per sobre. 

paso 6

paso 6

El bulgur Merluza a la plancha

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?