RECEPTES
Valor energètic | 261,7 Kcal |
Greixos | 9,1 g |
dels quals saturats | 2,7 g |
Hidrats de carboni | 33,4 g |
dels quals sucres | 11,7 g |
Proteïnes | 11,8 g |
Sal | 0,9 g |
Valor energètic | 261,7 Kcal |
Greixos | 9,1 g |
dels quals saturats | 2,7 g |
Hidrats de carboni | 33,4 g |
dels quals sucres | 11,7 g |
Proteïnes | 11,8 g |
Sal | 0,9 g |
Posa a bullir una olla amb abundant aigua amb una mica de sal. Pica all i tàperes. Escalfa un raig d’oli en una paella i salteja all i tàperes fins a daurar lleugerament. Serveix la pasta amb fulles d’alfàbrega i ametlles laminades per sobre. paso 5 paso 6 paso 6Cuina pas a pas
La pasta:
Quan bulli l’aigua, afegeix la pasta i bull 11-13 min segons el gust.
Escorre i reserva a l’olla.
(Mentre bull la pasta, continua amb la recepta.)El pesto I:
Talla tomàquet sec i alfàbrega en juliana.El pesto II:
Incorpora tomàquet fregit, sucre morè i salpebra. Baixa el foc i deixa bullir un instant.
Afegeix pasta escorreguda, tomàquet sec, alfàbrega (deixant una mica per decorar el plat) i parmesà. Remou bé.El teu plat:
paso 5
paso 6
Cuina
pas a paspaso 6
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕