RECEPTES

Trofie amb pesto rosso de tomàquets deshidratats i parmesà

A la teva col·lecció de receptes italianes no pot faltar el pesto. El més famós és el pesto genovese, però el pesto rosso, o pesto sicilià, també és molt versàtil i saborós. L'ingredient principal és el tomàquet. A LetsCook el preparem amb tomàquet assecat al sol, però també es pot elaborar amb tomàquets frescos. Com a toc interessant afegim tàperes i, per descomptat, molt parmesà i alfàbrega.

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • Trofie (Gluten)
  • All
  • Tomàquet sec
  • Formatge Parmesà (Lactis)
  • Alfàbrega
  • Tàperes
  • Ametlles laminades (Fruits secs)
  • Tomàquet fregit
  • Sucre morè

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Paella
  • Olla

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic261,7 Kcal
Greixos9,1 g
dels quals saturats2,7 g
Hidrats de carboni33,4 g
dels quals sucres11,7 g
Proteïnes11,8 g
Sal0,9 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • Trofie (Gluten)
  • All
  • Tomàquet sec
  • Formatge Parmesà (Lactis)
  • Alfàbrega
  • Tàperes
  • Ametlles laminades (Fruits secs)
  • Tomàquet fregit
  • Sucre morè

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Paella
  • Olla

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic261,7 Kcal
Greixos9,1 g
dels quals saturats2,7 g
Hidrats de carboni33,4 g
dels quals sucres11,7 g
Proteïnes11,8 g
Sal0,9 g

Cuina pas a pas

Cuina
pas a pas

La pasta:

Posa a bullir una olla amb abundant aigua amb una mica de sal.
Quan bulli l’aigua, afegeix la pasta i bull 11-13 min segons el gust.
Escorre i reserva a l’olla.
(Mentre bull la pasta, continua amb la recepta.)

La pasta - Trofie con pesto rosso

El pesto I:

Pica all i tàperes.
Talla tomàquet sec i alfàbrega en juliana.

El pesto II:

Escalfa un raig d’oli en una paella i salteja all i tàperes fins a daurar lleugerament.
Incorpora tomàquet fregit, sucre morè i salpebra. Baixa el foc i deixa bullir un instant.
Afegeix pasta escorreguda, tomàquet sec, alfàbrega (deixant una mica per decorar el plat) i parmesà. Remou bé.

El teu plat:

Serveix la pasta amb fulles d’alfàbrega i ametlles laminades per sobre. 

paso 5

paso 5

paso 6

paso 6

El bulgur Merluza a la plancha

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?