Rigatoni en cremosa salsa de xoriço i harissa
- Facil
- 35 min
RECEPTAS
Rigatoni en cremosa salsa de xoriço i harissa
El xoriço és un embotit carni originari de la península ibèrica. Tradicional en la cuina llatinoamericana i d'altres regions amb influència cultural espanyola i portuguesa, on pot formar part de la cuina fusió.
Temps de preparació
- 35 min
Temps de preparació
- 35 min
Dificultat
- Facil
Dificultat
- Facil
Ingredients
Estris necessaris
- Ganivet
- Taula de tallar
- Olla
- Paella
Informació nutricional (cada 100 grams)
Valor energètic | 170,8 Kcal |
Greixos | 9,2 g |
dels quals saturats | 1,3 g |
Hidrats de carboni | 16,5 g |
dels quals sucres | 2,6 g |
Proteïnes | 4,9 g |
Sal | 0,3 g |
Temps de preparació
- 35 min
Temps de preparació
- 35 min
Dificultat
- Facil
Dificultat
- Facil
Ingredients
Estris necessaris
- Ganivet
- Taula de tallar
- Olla
- Paella
Informació nutricional (cada 100 grams)
Valor energètic | 170,8 Kcal |
Greixos | 9,2 g |
dels quals saturats | 1,3 g |
Hidrats de carboni | 16,5 g |
dels quals sucres | 2,6 g |
Proteïnes | 4,9 g |
Sal | 0,3 g |