Lassanya al forn vegetarià
- Media
- 50 min
RECEPTAS
Lassanya al forn vegetarià
El text més antic sobre la lassanya data de 1282 i es pot trobar als Memoriali Bolognesi. No obstant això, la primera recepta registrada apareix durant el segle XIV, també a Itàlia. Per tant, podem dir amb seguretat que és un plat tradicional. Al llarg dels anys ha pres moltes formes. Aquesta recepta és una versió completament vegetariana amb una salsa de tomàquet a base d'albergínia. I, per descomptat, una cremosa beixamel amb un toc de mozzarella.
Temps de preparació
- 50 min
Temps de preparació
- 50 min
Dificultat
- Media
Dificultat
- Media
Ingredients
Estris necessaris
- Ganivet
- Taula de tallar
- Font de forn
- Olla
- Bol x2
Informació nutricional (cada 100 grams)
Valor energètic | 96,8 kcal |
Greixos | 1,5 g |
dels quals saturats | 0,9 g |
Hidrats de carboni | 16,0 g |
dels quals sucres | 3,4 g |
Proteïnes | 4,1 g |
Sal | 0,5 g |
Temps de preparació
- 50 min
Temps de preparació
- 50 min
Dificultat
- Media
Dificultat
- Media
Ingredients
Estris necessaris
- Ganivet
- Taula de tallar
- Font de forn
- Olla
- Bol x2
Informació nutricional (cada 100 grams)
Valor energètic | 96,8 kcal |
Greixos | 1,5 g |
dels quals saturats | 0,9 g |
Hidrats de carboni | 16,0 g |
dels quals sucres | 3,4 g |
Proteïnes | 4,1 g |
Sal | 0,5 g |