Tens preguntes?

Segur que aquí podràs trobar respostes, i si no, sempre pots escriure’ns pel xat de la web, WhatsApp o correu

Noves receptes cada setmana — Pausa, canvia o cancel·la el pla quan vulguis — Enviament gratuït a Barcelona i Madrid — Sense compromís de permanència

Plans Setmanals

Com selecciono els meu plats?
Cada setmana, pots triar els plats que més t’agradin entre els que t’oferim al menú setmanal. Al pla vegetarià, pla familiar, pla vegà i al pla gourmet tens total llibertat per modificar el suggeriment de menú de LetsCook.

T’enviem la proposta de la setmana. Sempre són receptes equilibrades segons el pla escollit, incloent-hi nous plats respecte a la setmana anterior.

Cada setmana, a partir de dilluns, tens disponible el menú setmanal amb les receptes que podràs rebre la setmana següent. Tens fins divendres a les 23:59 per triar les que més t’agradin!
No, tens total llibertat de saltar setmanes o cancel·lar el teu pla en qualsevol moment. Tens fins el divendres a les 23:59 cada setmana per cancel·lar o saltar la setmana següent. Ho gestiones des de la teva Àrea de Clients.

Pots canviar d’un pla a un altre sense cap cost. Sempre que ho facis abans de divendres a les 23:59, podràs rebre les receptes del teu nou pla la setmana següent.

Sí. Des de la teva  Àrea de Client pots modificar el nombre de receptes i el nombre de porcions/persones. Tens fins divendres a les 23:59 cada setmana per modificar la teva comanda de la setmana següent.
Els nostres plans són a partir de dues racions per recepta. Tenim molts clients solters que aprofiten el menjar sobrant per un ‘tupper’ espectacular pel dia següent a la feina. O bé, cuinen un dia la meitat de cadascun dels ingredients i un altre dia l’altra meitat.
És un pla que conté una rebaixa de preu als kits de receptes. En lloc d’escollir les receptes, nosaltres us enviem les més triades de la setmana.
No, tens fins divendres a las 23:59 de cada setmana per saltar la setmana següent o, inclús, varies setmanes. Ho gestiones des de la teva Àrea de Client.
Cada dilluns actualitzem el nostre menú setmanal, incloent-hi 21 receptes noves perquè no et cansis de conèixer nous plats.
A la teva Àrea de Client pots cancel·lar el teu pla de manera permanent o temporal saltant setmanas. Tens fins divendres a les 23:59 de cada setmana per cancel·lar o saltar la semana següent.

Si vols rebre ingredients en quantitats exactes per a 5 o més persones, pots combinar diversos plans en un compte. Per exemple, si voleu per a 6 persones, l’ideal és tenir un pla de 4 persones i un altre de 2. En tots dos plans es trien les mateixes receptes i, per tant, rebràs kits per a 6 persones.

En cas de fer això, ens pots avisar per aplicar un descompte especial sobre un dels dos plans.

Mètodes de Pagament

En el moment que t’apuntis per a un pla, el pagament de la teva primera setmana es carrega a la targeta de crèdit. A partir de la teva segona setmana, el cobrament es fa cada dissabte a la mateixa targeta. En cas de saltar la setmana, no s’executarà cap cobrament.
Sí, des de la teva Àrea de Client pots modificar el mètode de pagament.
Sí, podeu demanar els vostres kits de receptes amb qualsevol d’aquests mètodes de pagament.

És clar! Si comptes amb vals de Cobee, Targeta Gourmet, Sodexo o Edenred (Ticket Restaurant), només t’has de posar en contacte. Nosaltres ens encarregarem d’activar el teu Moneder Virtual perquè puguis carregar el saldo diari.

Per exemple, si tens un val de menjar diari amb un valor de 11€, pots carregar-lo automàticament cada dia al teu Moneder Virtual per acumular-los durant la setmana i poder demanar els teus kits de receptes abans del divendres a les 23:59 amb el saldo acumulat.

El Menjar

Abans de rebre els teus kits rebràs un correu electrònic amb les receptes. Les receptes consten d’un màxim de 6 passos, cadascun amb una imatge. També hi ha un enllaç a un vídeo explicati.
 
En la bossa dels kits trobaràs 2 codis QR: el primer és per vizualitzar la recepta, tant en castellà com en anglè, el segon és per accedir directament al vídeo. Obre la càmara del teu mòbil, o bé una app per llegir codis QR, i apunta al QR. Un enllaç apareixerà a la pantalla, fes click en ell.

T’enviem tot el que necessites per cuinar excepte la sal, el pebre negre i l’oli.

Si el teu pla és el gurmet, familiar, vegetarià o vegà i tens alguna al·lèrgia, pots avisar-nos en triar el teu pla. Nosaltres ens encarreguem de canviar els ingredients per altres de més convenients.

Sempre prioritzem els productes de proximitat per reduir la petjada de carboni. Fruites i verdures són de productors locals i tant la carn com el pollastre són de granges ubicades en pobles propers a Barcelona.

Els nostres kits de receptes estan preparats per mantenir una temperatura òptima durant el trajecte. A més, aquesta temperatura és controlada en tot moment perquè els ingredients es trobin en perfectes condicions quan rebis el kit.

El Lliurament

El servei de lliurament està disponible en tota la península.

A Madrid i Barcelona (i pobles pròxims) és gratuït. Fora d’aquestes àrees pot ser que es cobri un tarifa de 5-12,49€. Rebràs els teus kits a casa, o si prefereixes en un altre lloc com pot ser a la teva feina.

Entreguem dimarts i dimecres a Barcelona i pobles propers. Si no podeu rebre els vostres kits en l’horari fixat, podem coordinar una franja horària per assegurar que hi ha algú a casa.

A la resta de la península, els kits són lliurats els dimecres abans de les 13:30.

Els ingredients de cada kit venen en una bossa de paper d’ús alimentari. Dins la bossa tindràs tots els ingredients necessaris, en les qüantiatats exactes, per preparar la recepta. Salses i líquids venen en vidre o en envasos biodegradables. Els aliments secs com arroç, grans o espècies venen en bosses de paper. Carn i peix venen envasats al vuit. Transportem les comandes en condicions especials que conserven el fred durant el viatje des de les nostres instal·lacions fins casa teva. Et demanem que, quan rebis els teus kits, els guardis a la nevera.

Quan ja tinguis els teus kits de receptes, és aconsable que els guardis a la nevera fins que arribi el moment de cuinar.

Tots els nostres envasos són reciclables. En el cas dels envasos de vidre per a salses, són retornables, és a dir, pots lliurar-los de tornada per a la seva estelirització i reutilització.

Productes Addicionals

Per complementar el teu pla setmanal, pots afegir un pla de productes addicionals com fruites, brunch, vins i/o un kit barbacoa.
Tu tries si ho reps una única vegada o amb una freqüència setmanal. Si tries una única vegada, serà només un pagament i una única entrega (podràs repetir les vegades que vulguis!) Si tries la freqüència setmanal, es farà un pagament cada vegada que es realitzi el càrrec dels kits i els productes addicionals s’entregaran juntament amb els kits.

Cap problema! El pla és totalment flexible (com el teu pla de los kits per cuinar), tens temps de fer qualsevol canvi abans del divendres a les 23:59. Després, es cobrarà tot el dissabte pel matí en el mateix moment que es cobrin els teus kits setmanals.

No, no et preocupis, són plans independents. Pots tria què comprar cada setmana. Una setmana només kits, la propera kits+fruita, etc.

Ho rebràs juntament amb la propera entrega de kits.
Et cobrarem només el producte addicional que vulguis afegir.
Al donar-te d’alta tries la gamma i el tipus de vins que voldràs rebre setmanalmente. Dins de cada gamma i tipus, LetsCook canviarà els vins cada mes per què puguis provar diferents vins orgàics i de proximitat.
El pla és totalment flexible com el dels kits. Tens temps de fer qualsevol canvi cada setmana fins el divendres a les 23:59. Després es cobrarà tot junt el dissabte pel matí.
És clar! Fes clic aquí i fes la teva comanda. Rebràs un flyer digital amb un codi per compartir amb 6 mesos de vigència. Pots comprar tots els bons regal que vulguis!